Cég

Címkék / Cég Címkék / Telenor

2017. március 8. 14:22:59Vállalatok
15 milliós bírságot kapott a Telenor
Jogsértő volt a Telenor Magyarország Zrt. sms-kommunikációja a kiegészítő adatszolgáltatások felhasználási idejéről, ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 15 millió forint bírságot szabott ki a társaságra, és megtiltotta a jogsértő gyakorlat folytatását - közölte a GVH. A Telenor közölte, már a versenyfelügyeleti eljárás alatt módosította a kifogásolt sms-kommunikációt, vizsgálják a határozatot, és később döntenek a lehetséges jogi lépésekről.
.
2017. március 8. 12:40:59Vállalatok
15 milliós bírságot kapott a Telenor
Jogsértő volt a Telenor Magyarország Zrt. sms-kommunikációja a kiegészítő adatszolgáltatások felhasználási idejéről, ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 15 millió forint bírságot szabott ki a társaságra, és megtiltotta a jogsértő gyakorlat folytatását - közölte a GVH az MTI-vel szerdán. A Telenor közölte, már a versenyfelügyeleti eljárás alatt módosította a kifogásolt sms-kommunikációt, vizsgálják a határozatot, és később döntenek a lehetséges jogi lépésekről.
.
2017. február 28. 13:53:39Vállalatok
Együtt hasít ezentúl a Netflix és a Telenor
Hosszú távú stratégiai partnerségre lépett a Telenor Csoport és a Netflix, amelynek keretében 13 ország előfizetőinek nyújtanak világszínvonalú videostreaming szolgáltatásokat.
.
2017. január 26. 17:37:10Vállalatok
Telenor-jóslat: belefáradunk a facebookozásba, jön az 5G és a chatbotok
A chatbotok egyre több ügyfélszolgálati feladatot látnak el, fontos lesz, hogy felelősen használjuk a mesterséges intelligenciát, egyre több helyen alkalmazzák majd a dolgok internetét, a mobilinternet eléri az 5 gigabites sebességet, ugyanakkor a felhasználók mind inkább belefáradnak a közösségi médiába. Ezek a Telenor Csoport kutatási részlegének legfontosabb jóslatai 2017-re.
.
2017. január 2. 12:26:13Vállalatok
Csúcsra járt a mobilnet a Vodánál és Telenornál is
A 2016/17-es ünnepi időszakban is folytatódott a korábbi trend: a Vodafone ügyfelei sokkal több adatot forgalmaztak belföldön és roaming környezetben is, mint bármikor korábban, valamint többször és hosszabban kívántak kellemes ünnepeket vagy boldog új évet élőszóban telefonon, miközben a korábbi évekhez képest kevesebb üdvözletet küldtek SMS-ben. Ugyanezt tapasztalták a Telenornál is.
.
2016. december 19. 11:42:29Vállalatok
Itt a karácsonyi ingyen hipernetezés a Telenortól
2016. december 24-én, 25-én és 26-án lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat a Telenor: a vállalat havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei szenteste és karácsonykor egyaránt korlátlanul használhatják a Telenor Hipernet hálózatát, hogy a telefonhívás mellett Viberen, Facebookon vagy egyéb online platformon oszthassák meg jókívánságaikat szeretteikkel.
.
2016. augusztus 10. 16:16:59Vállalatok
Új vezető a Telenor Magyarország élén
A Telenor Csoport Alexandra Reich-et nevezte ki a Telenor Magyarország Zrt. vezérigazgatójának. Az új vezető legkésőbb november 1-től veszi át a Telenor Magyarország vezetését Christopher Laskától, aki a Telenor Csoporton belül kapott regionális felsővezetői megbízatást.
.
2016. június 24. 14:25:59Vállalatok
9 milliárdból fejleszt idén a Telenor
A Telenor Magyarország az idén mintegy 9 milliárd forintot költ hálózatfejlesztésre a tavalyi 7 milliárd forinttal szemben, a pénz főként a lakossági beltéri lefedettség javulását és a 4G+ (LTE Advanced) hálózat bővítését szolgálja - mondta el a társaság műszaki vezérigazgató-helyettese az MTI-nek.
.
2015. augusztus 12. 17:16:59Vállalatok
Átalakítja lakossági tarifakínálatát a Telenor
Átalakítja lakossági tarifakínálatát ősszel a Telenor, új szolgáltatásokat vezet be, és több régit megszüntet - közölte a távközlési cég szerdán.
.
2015. július 1. 18:25:59Vállalatok
Új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes a Telenor Magyarországnál
Június 1-től Ole Bjørn Sjulstad tölti be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezetői posztját. A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Eddigi pályafutása során több iparágban szerzett tapasztalatokat az USA-tól Szingapúrig.
.
2015. június 26. 12:51:59Makró | Vállalatok
Megegyezés született a Telekommal és a Telenorral
Hatósági szerződést kötött az NMHH a Telenorral és a Magyar Telekommal; ennek értelmében a szolgáltatók a díjak július elsejétől tervezett módosításánál biztosítják az előfizetői jogok érvényesülését - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.
.
2015. június 25. 12:16:59Makró | Vállalatok
Megúszhatják a Telekom és a Telenor ügyfelei
Közeli megoldásban bízik az NMHH a Telekom és a Telenor július 1-jétől tervezett kétoldalú szerződésmódosításainak ügyében. A szolgáltatók már megkezdték önkéntes vállalásaik végrehajtását - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.
.
2015. május 18. 13:43:59Vállalatok
250 milliós bírságot kapott a Telenor
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság május 15-én általános hatósági felügyeleti eljárás keretében 250 millió forint pénzbírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt.-re (Telenor) amiatt, hogy a szolgáltató jogsértő módon, az elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályoktól eltérően, megfelelő jogalap hiányában, egyoldalúan módosította az egyéni előfizetői szerződéseket, közölte a hivatal.
.
2015. május 18. 08:42:03Vállalatok
Meglepetéssel készült a Telenor az Internet Világnapjára
A világ 2002 óta ünnepli az Internet Világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. A világnap alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózat használatát.
.
2015. február 25. 14:31:59Vállalatok
Összefog a Telekom és a Telenor a 4G hálózat üzemeltetésben
A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország közösen üzemelteti és fejleszti 800 MHz-es 4G mobilhálózatát Budapest kivételével az egész országban - közölte a két cég azt, miután szerdán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is jóváhagyta a Magyar Telekom és a Telenor hálózati összekapcsolódását a 800 MHz-s frekvenciasávon.
.