Cég

Címkék / Cég Címkék / Kürt Zrt.

2017. május 16. 13:38:13Vállalatok
Az új vírusok maguktól terjednek, de van pár szabály, amit érdemes betartani
Az új vírusok maguktól terjednek, de van pár szabály, amit érdemes betartaniA KÜRT Adatmentés már tavaly, első magyar IT cégként csatlakozott egy olyan nemzetközi szervezethez, ami harcba száll a zsarolóvírusok ellen, és segít a megelőzésben. Az egyre erősödő zsarolóvírus áradatra válaszként a Holland Nemzeti Rendőrség, az Europol, az Intel Security és a Kaspersky Lab 2016-ban létrehozta a NoMoreRansom.org weboldalt, ahol a megelőzéshez hasznos információkat és a már megfejtett algoritmusú kártevők által okozott károk enyhítésére alkalmas megoldásokat összegyűjtötték. Az eddigi hírek szerint a pár napja útjára indult világméretű kibertámadás (WannaCry) zsarolóvírus több mint 230 000 számítógépet fertőzött meg 150 országban, itthon is óráról órára bővül az érintettek száma. Az eddigiektől eltérően a mostani kártevő már önmagától is képes terjedni.
.
2016. december 16. 14:27:32Vállalatok
Veszélyes a karácsonyi vásárlás a neten? NE adja meg a PIN-kódját!
Veszélyes a karácsonyi vásárlás a neten? NE adja meg a PIN-kódját!Egyre nehezebb ellenállni a webáruházak csábításának, ám ezek néha veszélyeket is rejtenek. Hogy a karácsonyi ajándékozás valóban öröm legyen, érdemes egy kis időt szánni a biztonságos kártyahasználatra, a kockázatmentes webáruházak kiválasztására. A KÜRT Zrt. szakemberei most csokorba gyűjtötték, hogy még laikusként is miként van mód a védekezésre.
.
2013. június 17. 13:22:40Vállalatok
Kertész Zoltán lett az új KÜRT-vezető
A KÜRT Zrt. Adatmentés üzletágának vezetői posztját 2013 májusától Kertész Zoltán tölti be. A KÜRT-nél 10 éve dolgozó szakember közel 18 évnyi, sokrétű szakmai tapasztalatot szerzett technológiai és informatikai területen, amit most lehetősége nyílik vezetői pozícióban kamatoztatni.
.
2013. június 12. 11:47:38Vállalatok
Elkezdődött a világon egyedülálló IT-alkalmazás fejlesztése a Kürtnél
A KÜRT Zrt., a TÜV Rheinland Csoport és az Országos Kutatási és Szaktanácsadó Intézet Nonprofit Zrt. közös kutatás-fejlesztési projektet indított 2012 decemberében. A konzorcium egy virtuális, 3D-s műszaki fejlesztő és tesztelő környezet kialakításán dolgozik, a projekt 2014 végéig tart.
.
2013. március 5. 17:10:59Makró | Vállalatok
Cáfol a Kürt: nem tárgyalnak a kormánnyal az útdíjról
Cáfolta a KÜRT Zrt. az MTI-nek, hogy tárgyalna a kormányzattal az e-útdíj rendszer kiépítésével kapcsolatban.
.
2013. március 5. 06:34:59Makró | Vállalatok
E-útdíj: a Kürttel tárgyal a kormány
A Kürt Zrt.-vel tárgyal a kormányzat a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedő rendszer kiépítéséről - értesült a Népszava piaci forrásokból.
.
2011. június 30. 14:58:37Vállalatok
Az NBF felügyelete mellett képzik az etikus hackereket
A KÜRT Zrt. úgy látja, hogy az internetes támadások számának világszerte tapasztalható drasztikus növekedésével párhuzamosan a megbízható és felkészült etikus hackerek iránti igény Magyarországon is dinamikusan növekszik. Ezért a KÜRT égisze alatt szakmai műhelyként és oktatási központként működő KÜRT Akadémia etikus hacker képzése olyan új elemekkel bővül, amelyben a Nemzeti Biztonsági Felügyelet (NBF) szakmai kritériumai is hangsúlyosan érvényesülnek. Ezáltal a képzésben részt vevő hallgatók a speciális tananyag elsajátításával a piacon egyedülálló szakmai tudáshoz és páratlan karrierlehetőségekhez juthatnak.
.
2010. november 12. 14:43:59Vállalatok
"Családi vállalkozás vagyunk?" - Utódlási dilemmák a magyar sikervállalkozásnál
"Családi vállalkozás vagyunk?" - Utódlási dilemmák a magyar sikervállalkozásnál"Családi vállalkozás vagyunk?!" - tette fel a kérdést nagyobbik fiának, Dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke 2008 decemberében, amikor Tamás az általa 5 éve alapított kutatás-fejlesztés üzletágat átadta nem családtag utódjának.
.
2009. október 13. 18:46:56Vállalatok
Új vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Kürt
Új vezérigazgató-helyettest nevezett ki a KürtMárton Miklós lett a Kürt üzleti vezérigazgató-helyettese, ő a felelős a vállalat Információmenedzsment Megoldások, Tanácsadás és Biztonsági Intelligencia Üzletágaiért.
.
2009. május 4. 07:39:16Vállalatok
A válság ellenére több a bevétel a Kürtnél
A válság ellenére növeli bevételét és eredményét az informatikai piacon érdekelt KÜRT Zrt. A társaság az idén várhatóan 1,8 milliárd forint konszolidált bevételt ér el, miközben adózás előtti eredménye 350 millió forint lesz - mondta Frankó Csuba Dea, a cég marketing igazgatója az MTI-nek.
.
2008. december 10. 16:04:46Vállalatok
Ön mit kérne karácsonyra a cégektől? A cikitől a menőig
Ön mit kérne karácsonyra a cégektől? A cikitől a menőigEgyre cikibb logózott tollat és naptárt adni céges karácsonyi ajándékként, derül ki az mfor.hu által készített körképből. Sok nagy cég adományra költi az ajándékozásra szánt összeget, ezt azonban még alig érzékelik a reklámajándék-gyártó cégek, tehát a tárgyi ajándékok kora még nem járt le. Abban viszont valóban van változás, hogy ma már mindenki igyekszik egyedi ajándékot kitalálni.
.
2008. szeptember 16. 08:34:57Vállalatok
Kürt: vezérigazgatóból tulajdonos lett Kmetty József
Szeptembertől a társaság tulajdonosi körébe is bekerült Kmetty József, a Kürt Zrt. vezérigazgatója – tudta meg a Világgazdaság.
.
2008. július 2. 16:14:55Makró
A gazdasági tárcát is érdekli a középiskolások adóötlete
A gazdasági tárcát is érdekli a középiskolások adóötleteEgy valóban vállalkozásbarát adórendszer megteremtésének lehetőségeit vizsgálva ért el harmadik helyezést két váci középiskolás diák a 17. Ifjúsági Innovációs és Tehetségkutató Versenyen. Az idén érettségizett fiatalok meglepő eredményre jutottak: nem biztos, hogy kevesebb bevétele lenne az államnak, ha a cégek esetében a "nagyobb adóalap, kisebb adókulcs", azaz a degresszív adópolitika elvét alkalmazná, tájékoztatták az mfor.hu-t. A fiatalok munkáját a gazdasági szaktárca is figyelemmel kísérte.
.
2008. január 24. 16:24:00Vállalatok
Kmetty József 2007 legjobb főnöke, Wáberer György az év menedzsere
Kmetty József 2007 legjobb főnöke, Wáberer György az év menedzsereKmetty József, a Kürt Zrt. vezérigazgatója lett a Menedzsment Fórum – mfor.hu "Legjobb Főnök 2007" szavazásának győztese. Az Év Menedzsere címet Wáberer György, az Év Fiatal Menedzsere címet Oszkó Péter nyerte el a Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ) döntése értelmében.
.
2007. október 9. 08:24:47Vállalatok
Amerikai leányvállalatot alapított a Kürt
A napokban jegyezték be az USA-ban a Kürt Zrt. legújabb külföldi cégét. Az új leányt az eddigiektől eltérő stratégiával hozta létre a vállalat - értesült a Világgazdaság.
hirdetés
hirdetés
.