Cég

Címkék / Cég Címkék / OBI

2014. december 11. 05:54:59Vállalatok
Leépít, átszervez, de nem vonul ki az OBI Magyarországról
Magyarországon leépítést tervez és teljesen átszervezi itteni cégét az OBI - írja a Világgazdaság csütörtöki száma.
.
2013. március 29. 17:55:59Vállalatok
Az OBI működtetheti a Bricostore áruházait
Engedélyezte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), hogy a Bricostore Ingatlan Kft. tulajdonában álló, tavaly év végéig barkácsáruházként üzemeltetett budakalászi, fóti és soroksári áruházakat az OBI Kft. hasonló céllal működtesse tovább - tájékoztatta a hivatal pénteken az MTI-t.
.
2010. május 27. 14:14:59Vállalatok
Özönlenek a vevők Szlovákiából a határmenti magyar áruházba
Özönlenek a vevők Szlovákiából a határmenti magyar áruházba A barkácspiacon is beindult a bevásárlóturizmus a szlovák-magyar határon: a nemrég megnyílt esztergomi Praktiker-áruházba eddig több vevő érkezett északi szomszédunktól, mint Magyarországról. Az áruházláncnak szüksége is van új vásárlókra, hiszen tavaly csaknem húsz százalékkal esett vissza forgalma hazánkban. Az OBI után a második legnagyobb piaci szereplőnek számító cég idén újabb üzletet már nem nyit, és a későbbiekben is maximum 2-3 új bolt gründolását tartja elképzelhetőnek Salgótarján, Baja vagy Eger környékén. Mfor.hu háttér.
.
2010. március 17. 11:31:59Vállalatok
Keszthelyen nyílt meg a huszonnegyedik OBI
Idén még egy áruház megnyitásával szeretné növelni piaci részesedését Magyarországon a német tulajdonú OBI barkácsáruház lánc, amely huszonnegyedik magyarországi üzletét szerdán nyitotta meg Keszthelyen.
.
2008. december 17. 14:04:12Vállalatok
Újabb áruházat nyit hazánkban az OBI
Csütörtökön nyílik meg az OBI 23. magyarországi áruháza Kecskeméten - közölte az áruházlánc szerdán.
.
2008. november 5. 12:14:20Vállalatok
Új OBI nyílt Szegeden
Új barkácsáruházat nyitott az OBI Szegeden, ez az első olyan vidéki város, ahol két egységet is működtet a cég - közölte Reiter László ügyvezető igazgató szerdán a csongrádi megyeszékhelyen.
.
2008. június 5. 16:49:07Vállalatok
Már épül a második OBI áruház Szegeden
Ősszel nyitja meg kapuit Szegeden az OBI 22. magyarországi áruháza, amely - a már 13 éve meglevő szegedi OBI áruházzal együtt - a város és a régió otthonteremtő- és barkácsközpontjának szerepét akarja betölteni - mondta el a csütörtöki bokrétaünnepen a cég magyarországi ügyvezető igazgatója.
.
2008. január 16. 12:49:42Vállalatok
Újabb OBI áruház nyílik Sopronban
Az OBI 21. magyarországi áruháza nyílik csütörtökön Sopronban - hangzott el szerdán az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón.
.
2007. december 7. 10:04:17Vállalatok
Reklámügynökséget vált az OBI
Az OBI Hungary Retail Kft. ez év augusztus végén pályázatot hirdetett kreatív-, illetve médiaügynökségek részére. A társaság a Mediaedge:cia és a Lowe GGK pályázatát találta a legmeggyőzőbbnek.
.
2007. december 5. 13:54:29Vállalatok
Tovább terjeszkedik az OBI Magyarországon
A december 6-án Nyíregyházán nyíló, sorrendben huszadik OBI áruház a város és a régió otthonfejlesztési és barkács-központjának szerepét kívánja betölteni - mondták el a cég vezetői az áruházat bemutató szerdai sajtótájékoztatón.
.
2007. október 11. 15:44:17Vállalatok
Nyíregyházán épül a huszadik OBI áruház
Nyíregyházán építteti fel huszadik magyarországi áruházát az OBI. Az új létesítmény bokrétaünnepségét Reiter László ügyvezető igazgató és Csabai Lászlóné polgármester részvételével csütörtökön tartották a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.
hirdetés
hirdetés
.