Cég

Címkék / Döglött akták / ORCO

2012. augusztus 30. 16:13:59Vállalatok | Befektetés
Új vezető az ORCO budapesti irodájánál
Vojnár Zinaidát nevezték ki bérbeadási és marketing vezetőnek a párizsi székhelyű, nemzetközi ingatlan-befektetési, fejlesztési és vagyonkezelő cég, az Orco-csoport magyarországi részlegénél, olvasható a cég közleményében.
.
2011. augusztus 2. 17:52:18Vállalatok
Új regionális vezetőkkel erősít az Orco
Regionális vezetőkkel bővült az Orco Property Group vagyonkezelő és lízing menedzsment csapata Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban. A budapesti iroda Kiss Szilviával, a VÁCI1 üzletközpont center menedzserével, valamint Lóska Erikával, bérbeadási és marketing menedzserrel gyarapodott.
.
2009. augusztus 27. 09:51:51Vállalatok
Az Alexandra a vesztese az Orco és a Market csatájának
Egyelőre hiába nyerte vissza korábbi fényét egy rekonstrukciót követően az évtizedeken át Divatcsarnok néven működő Párisi Nagyáruház: egy pénzügyi vita miatt előfordulhat, hogy az augusztus végére tervezett nyitás helyett csak október végén, novemberben nyílik meg újra - írta a csütörtöki Napi Gazdaság.
.
2009. március 26. 17:09:51Vállalatok
Csődvédelmet kért az Orco Property
Csődvédelmet kért és kapott a Magyarországon is érdekelt Orco Property Group, amely vezető befektető, fejlesztő és vagyonkezelő társaság a közép-európai ingatlanpiacon és a szállodaiparban.
.
2008. július 24. 10:29:45Vállalatok
Az Arena Cornerben nyit új irodákat a Raiffeisen
Az Endurance Fund tulajdonába tartozó és az Orco Property Group által kezelt Arena Cornert választotta új irodáinak helyszínéül a Raiffeisen Bank.
.
2008. május 21. 11:19:03Vállalatok
Oroszországban terjeszkedik az ORCO
Az ORCO Property Group, a közép- és kelet-európai ingatlanpiac és szállodaipar vezető befektető, fejlesztő, alap- és vagyonkezelő társasága jóváhagyta az orosz főváros nyugati részén található, Filionnak elnevezett nagyszabású bevásárlóközpont megvásárlását.
.
2008. február 28. 11:19:51Vállalatok
Lengyelországban terjeszkedik az Orco
Az Orco Property Group által kezelt Endurance Real Estate Fund irodai alalapja felvásárolta a lengyelországi Lublinban található Galeria Orkanát.
.
2007. október 31. 09:34:57Vállalatok
Felpörögnek a budapesti Orco-projektek
Kisebb lassulás után több fővárosi projekt is felgyorsulhat a közeljövőben a BÉT-re az idén belépett, luxemburgi bejegyzésű Orco Property Group ingatlanbefektetőnél. A társaság öt futó hazai beruházásának értéke 290 millió euró - írja a Világgazdaság.
.
2007. október 15. 13:19:52Vállalatok
Új igazgatót nevezett ki az Orco
Új igazgatót nevezett ki az OrcoAz Orco Property Group Kovács Andrást bízta meg a vállalat regionális bérbeadási feladatainak irányításával. Felelősségi körébe tartozik a cég portfóliójához tartozó ingatlanok bérbeadásának felügyelete a közép-kelet-európai régióban.
hirdetés
hirdetés
.