Cég

Címkék / Cég Címkék / HTCC

2008. december 1. 16:54:15
Dániai céggé alakul át az Invitel tulajdonosa
Az Invitel márkanév alatt tevékenykedő Hungarian Telephone and Cable Corp.(HTCC) társaság igazgatótanácsa a társaság átalakításáról döntött: a céget az amerikai Delaware-ból Dániába helyezik át.
.
2008. szeptember 18. 15:04:48Vállalatok
Román kézbe kerülhet az Invitel anyavállalata
A Romania Cable Systems and Romania Data Systems (RCS&RDS) megtette ajánlatát a Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) távközlési vállalat 64,4 százalékának megvásárlására, írta csütörtöki számában a Ziarul Financiar.
.
2008. szeptember 11. 09:19:37Vállalatok
Hárman pályáznak az Invitel anyacégének dán üzletrészére
Hárman vannak versenyben a dán TDC távközlési cégnek az amerikai, seattle-i székhelyű Hungarian Telephone and Cable Corp-ban (HTCC) lévő 68 százaléknyi tulajdonhányadára - értesült bennfentesektől a Dow Jones hírügynökség szerdán.
.
2008. július 3. 09:24:55Vállalatok
Szabadulna az Invitel anyavállalatától a TDC
A dán TDC távközlési cég eladná az amerikai, seattle-i székhelyű Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) nála lévő többségét, 64,6 százalékát, értesült bennfentesektől a Dow Jones hírügynökség kedden.
.
2008. január 10. 08:39:49Vállalatok
Lassul a szélessávú internet árcsökkenése
Az idén az elmúlt évekhez képest kisebb mértékű fejlődésre számítanak a vezetékes szélessávú internet hazai piacának a szereplői, bár a legnagyobbak valamennyien az előfizetői szám piaci átlag feletti bővülését várják. Az utóbbi években megfigyelhető viszonylag gyors árcsökkenés is megtorpan az idén, számol be a Világgazdaság.
.
2007. november 19. 08:39:00Vállalatok
Még várnunk kell a fapados mobilcégekre
Még várnunk kell a fapados mobilcégekreA három magyar mobilszolgáltató akadályozza a fapados cégek beindulását, állítják a lehetséges virtuális szolgáltatók képviselői. A kiépített hálózattal rendelkező cégek vezetői viszont azt mondják, ők nyitottak lennének, de még nem találkoztak életképes üzleti modellel. A piacot szabályozó hatóságok szerint verseny van, nincs szükség beavatkozásra. Úgy tűnik tehát, egyelőre nem lesz itthon fapados mobilszolgáltatás. Mfor.hu háttér.
.
2007. november 6. 13:14:00Vállalatok
Még lejjebb csúszik az internet ára
Még lejjebb csúszik az internet áraA Nemzeti Hírközlési Hatóság újabb szabályozott nagykereskedelmi árainak alkalmazásán már dolgoznak az internetszolgáltatók, a karácsonyi akciókat azonban még nem a központi árcsökkentés határozza meg. A kisebb szolgáltatók leginkább jövőre állhatnak majd elő a korábbihoz képest alacsonyabb árú tarifáikkal.
.
2007. október 18. 15:59:50Vállalatok
Lezárta a Tele2 felvásárlását a HTCC
A Gazdasági Versenyhivatal októberi jóváhagyását követően a Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) csütörtökön sikeresen lezárta a svédországi székhelyű Tele2 magyarországi üzletének felvásárlását. A Tele2 Magyarország a közeljövőben különálló vállalatként működik tovább.
.