Cég

Címkék / Cég Címkék / EasyJet

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2010. július 15. 15:19:55Vállalatok
Hitelrontás miatt fizet a Ryanair az Easyjet alapítójának
Kártérítést fizet hitelrontás miatt a Ryanair diszkont légitársaság a rivális Easyjet alapítójának, mert hamisan vádolta meg azzal, hogy elfeddte a társaság teljesítményéről szóló jelentéseket.
.
2010. június 4. 12:44:59Vállalatok
Az easyJet hamudetektort szereltet gépeire
A fapados easyJet - a világ légitársaságai közül elsőként - hamudetektort szereltet gépeire, amely akár 160 kilométeres távolságból észleli a légkörben a vulkáni hamu jelenlétét.
.
2010. június 1. 13:14:59Vállalatok
Megint csörög a kassza a fapadosoknál - bedrágíthat a Ryanair
Megint csörög a kassza a fapadosoknál - bedrágíthat a RyanairKifelé tart a válságból a légiipar fapados üzletága - legalábbis erre utalnak a legnagyobb low cost légitársaságok közelmúltban közzétett eredményei. A Ryanair ismét visszatért a nyereséges zónába, az Easyjetnek pedig sikerült mérsékelnie veszteségeit. A térségünket uraló Wizz Air számairól továbbra sem lehet sokat tudni - a cég szerint pénzügyi pozíciójuk stabil, eddig azonban állítólag egy évben sem tudtak nyereséget elérni. Mfor.hu háttér.
.
2010. április 2. 13:36:59Vállalatok
Poggyászdíjak: durván lehúzzák a fapadosok az utasokat
Poggyászdíjak: durván lehúzzák a fapadosok az utasokatA hagyományos légitársaságoknál továbbra is ingyenesen, a fapadosoknál viszont egyre drágábban adhatjuk fel bőröndjeinket – utóbbiaknál ennek díja akár meg is duplázhatja a jegy árát. Az mfor.hu a turistaszezon közeledtével a Ferihegyen jelen lévő nagyobb légitársaságok poggyászfeladási szabályait gyűjtötte össze.
.
2010. március 24. 12:06:59Vállalatok
Nő vezeti majd Európa egyik legnagyobb fapados légitársaságát
Nő vezeti majd Európa egyik legnagyobb fapados légitársaságát Carolyn McCallt nevezték ki az EasyJet új vezérigazgatójának. A média világából érkező hölgy Andy Harrisont váltja, aki tavaly júniusban jelentette be távozását.
.
2010. március 3. 09:36:59Vállalatok
Kegyetlen játékok – durvul a verseny a fapadosoknál
Kegyetlen játékok – durvul a verseny a fapadosoknál Miközben a légiipar történetének egyik legnagyobb forgalom-visszaesését szenvedte el tavaly, a fapados légitársaságok összességében növelni tudták utasszámukat, derül ki az ELFAA kedden közölt statisztikáiból. Igaz, néhányuk nem bírta a versenyt - a SkyEurope, a ClickAir vagy a FlyGlobespan ma már csak emlék. Mfor.hu háttér.
.
2010. február 18. 15:11:25Vállalatok
Figyelmeztető sztrájk az easyJetnél
Az easyJet légitársaság schönefeldi alkalmazottainak ötórás figyelmezető sztrájkja lassította a csütörtökön a Berlin-Schönefeld repülőtér utasforgalmát, a légitársaság 14 járatának kiesével. A sztrájk végeztével ismét menetrendszerűen repülnek a társaság gépei Schönefeldről.
.
2010. február 1. 12:41:59Vállalatok
Kijátsszák a válságot a legnagyobb fapadosok
Kijátsszák a válságot a legnagyobb fapadosokJavuló eredményekről és kilátásokról számoltak be a közelmúltban Európa legnagyobb diszkont-légitársaságai. A Ryanair több mint 100 millió euróval csökkentette veszteségét, az AirBerlin megduplázta negyedéves profitját, és az Easyjet is növekvő nyereséget vár az idei üzleti évtől. Mfor.hu háttér.
.
2010. január 28. 08:26:59Vállalatok
Sok a lajhár, kevés a gepárd Ferihegyen
Sok a lajhár, kevés a gepárd Ferihegyen Egyre inkább elszakad a mezőnytől a Ferihegyet uraló három nagy légitársaság, amelyek tavaly a légikikötő forgalmának kétharmadát adták. Közülük komoly növekedésre mindössze a Wizz Air volt képes az elmúlt négy-öt évben; a Lufthansa elsősorban birodalomépítésének köszönhetően növelte utasszámát, a Malév pedig inkább csak araszolgatott előre. Mfor.hu háttér.
.
2010. január 13. 19:16:59Vállalatok
Félmillió utas felett maradt Ferihegyen az Easyjet
Míg 2008-ban 521 ezer, tavaly 511 ezer utast könyvelhetett el Ferihegyen az Easyjet, mondta el egy szerdai háttérbeszélgetésen Peter Voets, az angol fapados légitársaság közép európai marketing igazgatója.
.
2009. december 17. 13:11:09Vállalatok
Ezrek ragadtak külföldön egy brit légitársaság csődje miatt
Kiterjedt "mentőakció" indult csütörtökön több ezer, külföldön rekedt brit vakációzó hazaszállítására, miután hirtelen csődöt jelentett a legnagyobb skóciai székhelyű légitársaság.
.
2009. december 6. 23:11:58Vállalatok
Ismét egyre többen utaznak fapadosokkal
Novemberben nőtt az EasyJet utasainak száma, ami erősíti azt a reményt, hogy emelkedik a kereslet a diszkont légitársaságok iránt.
.
2009. november 17. 10:46:51Vállalatok
Csökkent az easyJet éves profitja
Csökkent az easyJet diszkont légitársaság profitja a szeptemberrel zárult pénzügyi évben. Elsősorban a magasabb üzemanyagköltségek és más kiadások mérsékelték a nyereséget, miközben nőtt a cég bevétele.
.
2009. október 14. 14:01:19Vállalatok
Sztrájk a párizsi Orly repülőtéren
Az utasok beszállítását és a repülőgépek takarítását végző Servisair dolgozóinak sztrájkja miatt szerda reggel óta jelentős a fennakadás a párizsi Orly repülőtéren. Több légitársaság törölte járatait, köztük az easyJet Budapestre közlekedő gépe sem szállt fel.
.
2009. július 23. 13:11:40Vállalatok
Kezd magához térni Ferihegy - erősödik a Malév és a Wizz
Egyszámjegyűre zsugorodott az utasszám visszaesésének mértéke Ferihegyen: július első két hetében a légiutasok száma már "csak" 4,5 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Év elején még 10-11 százalék volt a csökkenés mértéke.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.