Cég

Címkék / Cég Címkék / Capital Group

2010. október 25. 13:49:57Makró | Befektetés
Barclays Capital: nőhet a devizakötvény-kibocsátási igény a nyugdíjpénztártervek miatt
A magyar kormány többször megerősített kötelezettségvállalása az idei és a jövő évi államháztartási hiánycélok mellett egyértelműen kedvező a magyar befektetési termékek piaci értékelésének szempontjából, ám a célok elérésére választott módszer és a reformtervek hiánya "kérdéseket vet fel", a magán-nyugdíjpénztári átutalások leállítása pedig növelheti Magyarország devizakötvény-kibocsátási igényét jövőre - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők.
.
2009. január 8. 08:00:00Vállalatok
Somogyi Zoltán: csak egyet kérek a kollégáimtól: sok munkát
Somogyi Zoltán: csak egyet kérek a kollégáimtól: sok munkátSomogyi Zoltánt, a Capital Group Zrt. vezérigazgatóját benevezték kollegái a Menedzsment Fórum által szervezett Legjobb Főnök 2008 versenybe. A nevezés meglepte őt, erről és vezetési filozófiájáról beszél az mfor.hu villáminterjújában.
.
2008. június 10. 13:29:50Vállalatok
Londonban terjeszkedik a Capital Group
Tavaly év végén a két alapító-tulajdonos, Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián kivásárolták az Arató András érdekeltségéhez tartozó 33 százalékos részvénypakettet, így a cégcsoport 100 százalékos tulajdonosaivá váltak. Ezzel a lépéssel előkészítették a cégcsoport nemzetközi terjeszkedését, amelyet több lépcsőben, kétéves program keretében valósítanak meg.
.
2008. február 6. 10:34:53Vállalatok
Új ügyféllel erősít a Privy Council
A Deloitte Magyarország a Privy Council Communications-t tenderen választotta ki és bízta meg a vállalat teljes körű PR feladatainak ellátásával, 2008. február 1-től.
.
2007. november 29. 13:44:41Vállalatok
A Privy Councilt választotta a BÁV
A BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. a Privy Council Communications-t választotta stratégiai és sajtókommunikációs tanácsadói partneréül.
.
2007. november 15. 11:04:42Vállalatok
A külföldi terjeszkedésre fókuszál a Capital Group
A Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián tulajdonában álló One Nation Kft. lett a Capital Group Zrt. száz százalékos tulajdonosa, miután megvásárolták a Pája Kft. 33 százalékos tulajdonrészét.
hirdetés
hirdetés
.