Cég

Címkék / Cég Címkék / Sun Microsystems

2009. január 8. 13:39:52Vállalatok
Felvásárlással kezdi az évet a Sun Microsystems
A Sun Microsystems, Inc. bejelentette a Q-layer nevű, publikus és magán számítási felhős (cloud computing) infrastruktúrák bevezetésével és menedzsment automatizálásával foglalkozó cég felvásárlását. A belgiumi központtal működő Q-layer szervezetileg betagozódik a Sun Cloud Computing divíziójába, amely a számítási felhős technológiák, architektúrák és szolgáltatások fejlesztése és integrálása területén tevékenykedik.
.
2008. november 18. 05:59:19Vállalatok
Hatezer embert tesz lapátra a Sun Microsystems
Költségcsökkentési tervének részeként közel hatezer embert rúg ki a számítástechnikai hardvereket gyártó Sun Microsystems.
.
2008. szeptember 18. 11:49:51Vállalatok
Szemléletváltozás kell az informatikában
A klímaváltozás mérséklését szolgáló új, környezetbarát informatikai megoldások népszerűsítése és megismertetése mellett nagyon fontos a meglévő rendszerek takarékosabb használata, a káros anyagok felhasználásának kiküszöbölése és az informatikai hulladék kezelése - mondta a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztos Hivatalának főosztályvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2008. július 24. 06:04:58Vállalatok
Mennyire drága a kormányszóvivői portál?
Mennyire drága a kormányszóvivői portál?A kormanybeszerzo.hu oldal nemrégiben nyilvánossá tette a kormanyszovivo.hu oldal beüzemeléséhez szükséges számítógépes eszközök és programok listáját. Az informatikus szakmai körökben vitatott értékű beszerzések kapcsán eddig kevés konkrétum látott napvilágot, a laikusok számára nem is igazán érthető, hogy mi lehet a baj a közbeszerzéssel. Az mfor.hu most hozzájutott egy kisvállalkozás szerverbeszerzésekhez kapcsolódó árajánlatához, ezzel hasonlítottuk össze a kormány számítógépeinek árát.
.
2008. február 13. 13:04:32Vállalatok
Szoftverfejlesztőt vett a Sun
A Sun Microsystems bejelentette, hogy részvényfelvásárlási megállapodás keretében megszerezte az innotek vállalatot, amely a vezető nyílt forráskódú virtualizációs szoftver, a VirtualBox fejlesztője. A VirtualBox lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy több platformon hatékonyan írjanak, teszteljenek és futtassanak alkalmazásokat.
.
2008. január 22. 15:54:13Vállalatok
Új partnerkapcsolati igazgató a Sun Microsystemsnél
Új partnerkapcsolati igazgató a Sun MicrosystemsnélStrausz János tölti be a Sun Microsystems partnerkapcsolati igazgatói posztját 2008. január 15-től.
.
2008. január 16. 17:29:04Vállalatok
Adatbázis-fejlesztő céget vett a Sun Microsystems
A Sun Microsystems Inc. megvásárolja a MySQL AB-t, a nyílt forráskódú világ egyik ikonját, a világ egyik leggyorsabban növekvő nyílt forráskódú adatbázisának fejlesztőjét. Az üzlet értéke összességében mintegy egymilliárd dollár.
.
2007. december 11. 14:14:52Vállalatok
Új vezetőkkel erősít Sun Microsystems
Új vezetőkkel erősít Sun MicrosystemsÚj üzletágvezetőket nevezett ki a Sun Microsystems Kft., jelentette be a vállalat.
.
2007. november 22. 10:44:07Vállalatok
ERM-szállítót vesz a Sun Microsystems
Felvásárolja a Vaau Inc.-t, a vállalati felhasználói jogosultságkezelő (ERM), valamint a jogosultságkezeléssel kapcsolatos jogszabály-megfeleltetési megoldások vezető szállítóját a Sun Microsystems Inc., jelentette be a két vállalat.
hirdetés
hirdetés
.