Cég

Címkék / Cég Címkék / System Consulting

2010. november 5. 06:42:50Makró | Vállalatok
Nem kér Kapolyiból a Magyar Villamos Művek új vezetése
Meghaladhatja a 100 milliárd forintot a Magyar Villamos Művek (MVM) vagyonvesztése a rossz szerződések miatt, ha az új vezetés nem teszi meg a szükséges lépéseket a vagyonvesztés megszüntetésére - nyilatkozta Baji Csaba, az MVM vezérigazgatója a Magyar Nemzet pénteki számában.
.
2010. február 26. 08:31:51Vállalatok
Megegyezett a Vértesi Erőmű és Kapolyi László cége
Közel egymillió eurót fizetett Kapolyi László cége, a System Consulting az oroszlányi Vértesi Erőműnek, ezért az erőmű visszavonta a System Consulting elleni felszámolási kérelmét - mondta el Kapolyi László, a System tulajdonosa csütörtökön az MTI érdeklődésére.
.
2008. szeptember 16. 08:19:16
Új tulajdonossal erősít a Vértesi Erőmű
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a System Consulting Zrt. irányítást szerezzen a Vértesi Erőmű (VE) Zrt. felett, számol be a Napi Gazdaság.
.
2008. július 31. 06:59:57Vállalatok
Komoly beruházást terveznek Kapolyiék Oroszországban
Magyar üzletemberek 300 millió euró értékig terjedő erőműhálózati fejlesztést hajtanak végre Oroszországban, a Szverdlovszki megyében.
.
2008. április 15. 10:19:29
Ukrajnában építene tározós erőművet Kapolyi cége
A System Consulting ukrán közös vállalkozásban 600 megawatt kapacitású tározós erőmű megépítését tervezi Ukrajnában. Bár az ügyletet miniszteri szinten már tárgyalták, kormányközi megállapodás még nincs - mondta el Kapolyi László, a System Consulting elnök-vezérigazgatója az MTI-nek.
.
2008. április 7. 06:04:44Vállalatok
Indul Kapolyiék és az MVM megaberuházása
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a System Consulting közös vállalkozásában 136 millió eurós beruházásban megépülő új Heller Erőmű alapkövét vasárnap helyezte el Vásárosnaményban Veres János Pénzügyminiszter, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója és Kapolyi László, a System Consulting elnök-vezérigazgatója.
.
2007. november 26. 08:29:00Vállalatok
24 milliárdos uniós támogatástól esett el Kapolyi László
24 milliárdos uniós támogatástól esett el Kapolyi LászlóBár Kapolyi László elbukott 24 milliárd forintnyi uniós támogatást a Beregbe, Vásárosnamény térségébe tervezett energia-komplexum felépítéséhez, ennél többet nyert a Kárpát Energo Kft.-ben lévő tulajdona többségének eladásával. Ráadásul a komplexum részeként építendő bioetanol üzem kapacitását máris lekötötte a Gripen ellentételezési program részeként, tudta meg az mfor.hu.
hirdetés
hirdetés
.