Cég

Címkék / Döglött akták / Avaya

2010. február 26. 10:01:29Makró
Az olaszokat érintette legjobban a válság
Egy frissen közzétett kutatás szerint, az olasz vállalatokat érintette legsúlyosabban a gazdasági válság, legkevésbé a németeket. Az európai vállalatok egymás közötti, valamint a vállalatok ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal folytatott kommunikációjának minősége és szintje a gazdasági válságban különösen fontos, derül ki az Avaya által közzétett kutatásból.
.
2008. július 8. 11:14:31Vállalatok
Új értékesítési vezetőt nevezett ki az Avaya
Új értékesítési vezetőt nevezett ki az AvayaMichael Bayer az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) régió értékesítési és operatív elnökeként csatlakozott az Avayához.
.
2008. június 23. 12:04:31Vállalatok
Félnek új dolgozót távmunkában foglalkoztatni a cégek
Félnek új dolgozót távmunkában foglalkoztatni a cégekA vállalatok inkább saját dolgozóikat foglalkoztatják távmunkában, mivel ezt megbízhatóbbnak és optimálisabbnak tartják egy új munkavállaló ilyen formában való felvételénél. Szakértők szerint ennek előnye, hogy a felek már ismerik egymást, megvan a bizalom, ugyanakkor motivációs erőt is jelenthet ez a dolgozónak – hangzott el egy szakmai rendezvényen.
.
2008. május 13. 12:39:49Vállalatok
Új ügyvezetőt nevezett ki az Avaya
Új ügyvezetőt nevezett ki az AvayaDancsi András (35) ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját az Avayánál. Feladata a marketing és értékesítési folyamatok irányítása mellett az Avaya képviselete a magyar piacon, míg Rohály Gábor ügyvezető igazgató a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokért felelős.
.
2007. november 30. 12:45:00Vállalatok
Tovább terjed itthon az internettelefon
Tovább terjed itthon az internettelefonA napokban újabb nettelefon (VoIP) szolgáltató lépett ki a magyar piacra, tudta meg az mfor.hu. A Fonio fiatal hazai üzletemberek tulajdona, a szolgáltatás célja pedig az, hogy az egyszerű internetes telefonálás minden lehetőségét egyben kínálja leendő ügyfeleinek. A percdíjakon túl ugyanis más területeken is keresik a verseny lehetőségeit a cégek. Nehéz ugyanakkor megküzdeni az előítéletekkel és a nemzetközi konkurenciának számító Skype-pal.
hirdetés
hirdetés
.