Cég

Címkék / Cég Címkék / Carnation

2011. augusztus 2. 17:43:59Vállalatok
Új médiavezető a Carnation-nél
Az OMD-től érkezik Vernyik Imre a Carnation média üzletágának élére. A cég az ötletek frissességéért felelős külön csapatot is szervezett Ideateam néven.
.
2011. március 3. 17:49:01Vállalatok
Újraszervezte vezetését a Carnation
Új pozíciók létrehozásával és belső kinevezésekkel szervezte át menedzsmentjét a Carnation. Március 1-től Szabó Erik vezérigazgató-helyettesi, Parrag Krisztina pedig stratégiai igazgatói pozícióban folytatja tovább munkáját a vezetésben. A változtatásokat elsősorban a cég nemzetközi terjeszkedéséből adódó új feladatok indokolják.
.
2011. január 4. 18:49:16Vállalatok
A Carnation nyert a Coca-Cola regionális tenderén
A Carnation nyerte el Coca-Cola közép- és dél-európai központja által újonnan kiírt, 23 országot érintő online tenderét. Regionális vezető ügynökségként az elkövetkezendő évben a Carnation kezeli a Coca-Cola Happy Energy, és Fanta márka regionális online aktivitásait a koncepcióalkotástól kezdve a megvalósításon át a lokális változatok elkészítéséig.
.
2007. december 5. 11:34:00Vállalatok
Nem szabadulunk a mobilos reklámoktól
Nem szabadulunk a mobilos reklámoktólBár most még az egész világon nagyon kicsik a mobiltelefonra érkező reklámokra költött összegek, alig 3 éven belül megváltozik ez a helyzet, derült ki a második magyarországi Mobilkonferencián. Magyarországon is minden feltétel adott a mobilmarketing kiteljesedéséhez. A reklámszakemberek szerint meg kell kedveltetni a mobilreklámot, és kerülni kell a kéretlen üzenetek, spam-ek küldését. Mfor.hu beszámoló.
hirdetés
hirdetés
.