Cég

Címkék / Cég Címkék / Magyar Reklámszövetség

2017. március 29. 15:07:30Vállalatok
Hadüzenetnek tekinti a kommunikációs iparág a reklámadó emelését
Hadüzenetnek tekinti a kommunikációs iparág a reklámadó emelésétA médiaiparnak küldött hadüzenetnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és tíz társszervezete a kormány által tegnap - júniusi hatállyal - 9 százalékra felemelt reklámadót.
.
2017. március 9. 13:00:59Vállalatok
Hevesen tiltakozik Lázárék diszkontfenyítő terve ellen a reklámszövetség
Elutasítják és diszkriminatívnak tartják az áruházláncok reklámtevékenységének szabályozását.
.
2014. június 3. 14:01:59Vállalatok
Tiltakozásra kéri a médiát a reklámszövetség
A Magyar Reklámszövetség közös fellépésre kéri a médiavállalatokat és a szakmai szervezeteket a reklámadó miatt: felhívásukban azt kezdeményezik, hogy a következő parlamenti ülésnap előtt elsötétítéssel, fehér vagy fekete lap megjelentetésével fejezzék ki tiltakozásukat a médiumok.
.
2014. június 2. 20:01:59Makró | Vállalatok
Meglepődött a reklámadón a Reklámszövetség is
A szakmai szövetségek egyöntetűen elutasítják az iparági párbeszéd nélkül benyújtott reklámadóra vonatkozó törvénytervezet tartalmát - írja a Magyar Reklámszövetség az mfor.hu-nak küldött közleményében.
.
2013. május 27. 15:28:59Vállalatok
Súlyosnak tartja a reklámadót a Reklámszövetség
Súlyosnak tartják a jelen sajtóközleményt jegyző kommunikációs szakmai szervezetek a sajtóban „reklámadóként” megjelent médiaadót és szakmai egyeztetést javasolnak - olvasható a szervezet közleményében.
.
2013. január 18. 15:16:59Vállalatok
Főtitkárváltás a Magyar Reklámszövetségnél
A hazai kommunikációs ipar legnagyobb szervezete, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) eddigi főtitkárát, dr. Markovich Rékát dr. Balogh Virág, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Fogyasztóvédelmi Irodájának volt vezetője váltja, olvasható az MRSZ közleményében.
.
2008. május 23. 16:14:00Vállalatok
Egyre többen jelentik fel a spamküldőket
Egyre többen jelentik fel a spamküldőketA megelőző évhez képest 2007-ben jelentős mértékben megnőtt az elektronikus hirdetésekkel kapcsolatos bejelentések száma a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál (NHH). Míg 2006-ban 258 ügyet zárt le a hivatal, addig tavaly már 989 esetben hoztak döntést levélszemét, azaz spam-ügyekben. Mfor.hu háttér.
.
2007. december 5. 11:34:00Vállalatok
Nem szabadulunk a mobilos reklámoktól
Nem szabadulunk a mobilos reklámoktólBár most még az egész világon nagyon kicsik a mobiltelefonra érkező reklámokra költött összegek, alig 3 éven belül megváltozik ez a helyzet, derült ki a második magyarországi Mobilkonferencián. Magyarországon is minden feltétel adott a mobilmarketing kiteljesedéséhez. A reklámszakemberek szerint meg kell kedveltetni a mobilreklámot, és kerülni kell a kéretlen üzenetek, spam-ek küldését. Mfor.hu beszámoló.
hirdetés
hirdetés
.