333 milliót csaptak még a vizes-vb számlájához


Áfa nélkül 333 millió forinttal nőnek a vizes-vb költségei a rendőrségi eszközök beszerzése miatt - számolt be a Hír TV.

A napokban tették közzé három új, a vizes vb-hez kapcsolódó közbeszerzési eljárás eredményét az európai közbeszerzéseket gyűjtő Tenders Electronic Daily oldalon. Az esemény kapcsán rendőrségi kamerákra, monitorokra, vezeték nélküli adatátviteli eszközökre költ a legtöbbet a BRKF, mintegy 257 millió forintot. A tendert elnyerő Fercom Systems Kft. korábban is beszállított már a rendőrségnek, 2012-ben hőkamerákat vásárolt tőlük a rendőrség határőrizeti célokra - derül ki a HírTV összefoglalójából.

Szintén kamerákat és kameratartozékokat (25 kézikamerát és azokhoz való állványokat, táskákat és más kiegészítőket) vesznek a P&A Fotó Nagykereskedéstől 7 millió forintért, illetve 69 millióért építtetnek mobil irányítóállomásokat.

A vizes-vb költségei az eredeti elképzelésekhez képest már a többszörösére nőttek és a 100 milliárdos határon is túl van. 

A Dagály költségei sem maradtak keretek közöttA Dagály költségei sem maradtak keretek között

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Furcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel veleFurcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel vele

A Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra. Az ígéretek között van egy, amit sehová sem tudunk tenni.


.
hirdetés
elrejt
 
.