Most sokat spórolhat a céges tankoláson, mutatjuk hogyan!Ha valaki megkérdezi, hol tankol, a válasz vélhetően valamelyik nagy olajvállalat hálózata lesz. Nem azért, mert ciki azt mondani, hogy a sarkon, a Lajosnál, hanem mert Lajosból csak egy van, és nem mindig a sarkon fogy ki a benzin. Egyébként is a multiknál megbízható az üzemanyag minősége, van kávé, még ha drágán is, és persze pontokat lehet gyűjteni, amit aztán beválthatunk plüssmackóra, botmixerrel kombinált csavarhúzóra, vagy egyéb teljesen felesleges dolgokra.

Egy multinál mindenki azt kapja, amit a többiek. Ez előny is lehet, mert ha az uniformizált rendszert egyszer csúcsra járatták és finomhangolták, akkor az működik. Igaz, senki nem kérdezi meg, hogy vagyunk, és azt sem, hogy nekünk egészen pontosan milyen szolgáltatásra van szükségünk. De ha az ember vállalkozásba kezd, akkor a figyelem és a személyre szabott ajánlatok már nem csak a hangulatán javítanak, de a céget is versenyképesebbé tehetik.

Ilyen személyre szabott, prémium szolgáltatásokat kínáló cég például az AVIA, amely segít alacsonyan tartani a céges autóflották üzemanyagköltségeit. Ha egy céget 1927 óta úgy működtetnek Svájcban, hogy az mára az ország első számú hálózata lett, akkor ott nagyon értenek a vásárlói igényekhez és a prémium szolgáltatásokhoz. Az AVIA az egyetlen Európában független, saját tulajdonú üzemanyagtöltő-állomásokkal rendelkező, közepes nagyságú cégekből álló hálózat, több mint 3000 kúttal és családias, ügyfélközpontú szolgáltatással. Az AVIA mottója, hogy a gazdaságos tankolás nem csak az üzemanyagár függvénye. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a cégnél minden ügyfél egyformán fontos, ha harminc kamionnal rendelkezik, ha két furgonnal, sőt, ha csak egy céges autóval, akkor is.

Miért éri meg a cégének átállnia az AVIA üzemanyagkártyára? Mert az ország közel 100 töltőállomásán használható kártyához olyan szolgáltatásokat választhat és kaphat, amik kényelmesebbé teszik az életét. Egyedi kedvezményeket kap, amiket vállalkozására szabnak. Utólagos díjfizetés? Természetesen. Személyre szóló kártya? Hogyne. Rendszámhoz csatolt kártya? Azt is biztosítanak. Beállíthat limitet és egyedi PIN-kódot minden kártyára, a költéseit a heti gyűjtőszámlázásnak köszönhetően nyomon követheti, az online felületen bármikor, bárhonnan leellenőrizheti – ha kell, innen le is tilthatja a kártyát. Nincs minimális flottanagyság, ha egy gépjárműre igényelne kártyát, akkor is kap, és a megfelelő kedvezmények pont úgy járnak ilyenkor is, mintha hatvan kártyát igényelne.

Amit pedig tényleg nehéz elhinni, de így van, hogy a kártya kiváltásának, a rendszerhasználatnak, a tranzakcióknak és az online felület használatának sincs semmilyen díja. A kártyák áfa- és jövedéki adó-visszaigénylésre is alkalmasak, nem mellesleg nagyon jól néznek ki, hogy mégse valami szakadt plasztiklappal kelljen fizetnie az alkalmazottaknak. Jó, ez csak az esztétikum szempontjából lehet fontos, de hát ez is jól jellemzi, hogy mennyire fontos az ügyfél: nemcsak a vezérigazgató, de a kamionos Karcsi is, aki valamivel gyakrabban jár tankolni.

Ha bármi problémája van telefonon és e-mailen, sőt, még faxon is kommunikálhat a céggel. Az AVIA büszke az ügyfélszolgálatára, azt ígérik, hogy szakképzett kollégák dolgoznak a vonal másik végén, és rugalmasan kezelik az ügyeket.

Az AVIA kártya egyszerű megoldást kínál saját és munkavállalói üzemanyagköltségeinek nyomon követésére. Az AVIA környezettudatos cég, és igyekszik olyan dolgokon spórolni, amikre ma már nem kell költeni, így az elszámolást elektronikus módon, a nyomtatást kikerülve, de minden hivatalos előírásnak megfelelő formában végzi.

Ha eldöntötte, hogy az AVIA a legmegfelelőbb megoldás önnek - azt mondtuk már, hogy 14 napos fizetési határidővel dolgoznak, és van lehetőség hitelkeret feltöltésre is? - a szerződés előkészítését telefonon vagy emailben is megkezdheti, csak azt kell tudnia hozzá, hogy hány járműre és milyen éves fogyasztásra szeretné igénybe venni. Nem feleslegesen kíváncsiskodnak - a kedvezmények mértékét, a személyre szabhatóságot ezek a tényezők határozzák meg. A cég azt ígéri, hogy pár nap alatt elkészül a szerződése, és máris használhatja a prémiumkategóriás AVIA prémium kártyáját, és egyáltalán nem prémiumkategóriás áron.

(X)


Olvasta már?hirdetés
Itt a friss jelentés: 2823 milliárdos nyugdíjtartozást tart nyilván az MNBItt a friss jelentés: 2823 milliárdos nyugdíjtartozást tart nyilván az MNB

A tavalyi utolsó negyedévben 3 milliárddal csökkent az állomány.

.
hirdetés
elrejt
 
.