Titok, mit terveznek az olimpiára vett 16,5 milliárdos területtel


A Magyar Nemzet teljes hírzárlatról ír, senki sem akarja elárulni, mi lesz azzal a területtel, amit 16,5 milliárdért vettek meg és a 2024-es olimpia egyik főhelyszínének szántak.

Egy 15 hektáros Duna-parti területről van szó, mely a Rákóczi híd pesti hídfőjétől délre helyezkedik el. Az eredeti elképzelések szerint atlétikai stadion lett volna itt, ám a terv feltételezhetően meghiúsult, amikor Budapest visszalépett az olimpiarendezési pályázattól.

A Magyar Nemzet azóta próbálja megtudni, mi lesz a terület sorsa, ennek érdekében keresték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőt, és több minisztériumot is, de nem kaptak választ kérdéseikre.

Korábban volt egy olyan elképzelés is, miszerint amennyiben nem Budapest kapja az olimpiarendezés jogát, a terület ingatlanfejlesztési projekt helyszíne lett volna. Viszont ezzel kapcsolatban sincs érdemi információ.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
A dollár már az amerikai adminisztráció leállását árazzaA dollár már az amerikai adminisztráció leállását árazza

A befektetők egyre jobban tartanak attól, hogy nem sikerül egyezségre jutnia a republikánusoknak a demokratákkal, és így leállhat az amerikai kormányzat.

.
hirdetés
elrejt
 
.