A szerencse fiai: harmadszor is nyertek a lottón


Most 8,2 milliót vittek haza.

Nem panaszkodhat a szerencséjére az a kanadai pár, amelyik 1989 és 2010 után újra nyert a lottón. A Western Canada Lottery játékon találták el mind a hat számot idén februárban, a nyereményük 8,2 millió kanadai dollár volt (ami 6,1 millió amerikai dollárnak felel meg).

Barbara Fink és Douglas Fink a pénzt a gyermekeikre – lányaikra és unokáikra – fordítják – derül ki a helyi hírekből. Azért magukra is költenek: utazni fognak, a feleség pedig egy új házat szeretne vásárolni magának.

Első alkalommal, 1989-ben 128 ezer kanadai dollárt nyertek, akkor négy barátjukkal osztoztak a nyereményen – írja a BBC. Majd 2010-ben 100 ezer kanadai dollár ütötte a markukat. Most februárban rajtuk kívül még egy játékos nyerte meg a jackpotot.

A feleség vette észre, hogy nyertek a lottón, rögtön próbálta hívni a városban dolgozó férjét, de csak másodjára sikerült elérnie. Mindössze annyit mondott neki: „Megint megcsináltam!”

mfor.hu


Olvasta már?Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Sokkal jobb orvosi ellátást kaphatnának a magyar munkavállalók
Mitől emelkedhetnek a KGFB-díjak

A kgfb esetén az autósok többségében elégedettek a biztosítók szolgáltatásaival. Most azonban felmerült a módosítási igénye, ami gondot okozhat.

.
hirdetés
elrejt
 
.