LeBron Jamesék a mezekben is diktálják a tempót


Amióta engedélyezte a liga, a Cleveland Cavaliers lesz a legerősebb csapatok közül, amelyik mezszponzort talált.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Cleveland Cavaliers mezszponzori megállapodást írt alá a Goodyear gumigyártóval. Az ohiói cég, valamint csapat hétfői közös bejelentése szerint az Egyesült Államok elsőszámú gumigyártójának logója a következő szezontól kezdődően 16 négyzetcentiméteres felületen jelenik meg a tavalyi bajnok mezén.

Ilyen átlagfizetések csak a Cavsnél vannak


"Minden Akronban felnövő gyerek minden nap látja a vállalat jellegzetes emblémáját. Büszke vagyok, hogy jövőre a mezemen viselhetem én is" - nyilatkozta a Cavaliers szupersztárja, az Akronban született és nevelkedett háromszoros bajnok LeBron James.

Korábban a Boston Celtics (General Electric), a Sacramento Kings (Blue Diamond Almonds) és a Philadelphia 76ers (StubHub) jelentette be, mely céggel kötött megállapodást.

A szerződéseknek azért van különleges jelentősége, mert az amerikai nagy ligák (NBA, NHL, NFL, MLB) közül elsőként a kosárlabdázók vezetősége adott engedélyt arra a csapatoknak, hogy a következő szezontól kezdődően cégek logóit viseljék a felszerelésükön.

MTI


Olvasta már?hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.