Havi 1,85 milliót keres a hátrányos helyzetű gyerekeket luxusvillából üdültető Hornyák


Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány vezetője az RTL Klub Híradójának nyilatkozott.

Szerda reggel írta meg a 24.hu, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeket Zánkán üdültető Erzsébet Táborok Kft. vezetője, Hornyák Tibor minden reggel egy napi 110 ezer forintért kibérelhető monoszlói luxusvillából jár be dolgozni. A cikk megjelenése után az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (EKGYA) főtitkáraként is dolgozó Hornyák kiköltözött a villából, melyet a bevallása szerint saját zsebből bérelt abban a 35 napban, míg ott tartózkodott a családjával. A bérleti díj erre az időszakra 3,85 millió forint lett volna, de Hornyák azt is jelezte, hogy kedvezményt kap.

Hornyák Tibor (MTI)

A táboroztató most elárulta az RTL Klub Híradójának, hogy miből telt neki a luxusvilla bérlésére:

havi nettó 1,85 millió forintos fizetéséből,

mely úgy áll össze, hogy az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkári posztjáért havi bruttó kétmilliót kap, a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Non-profit Kft. vezetéséért havi bruttó 750 ezer forintot tesz el - az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatói tisztségéért viszont nem vesz fel fizetést.

Hornyák azt is elárulta, hogy a 110 ezer forintos bérleti díjból 15 százalék kedvezményt kapott, tehát 16 500 forintot. Így az alapítvány- és cégvezető napi 93 500 forintért bérelte a nyaralót, vagyis a 35 napra, amíg ott tartózkodott, 3,27 millió forintot csengetett ki.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!Hihetetlen vágta volt az amerikai tőzsdéken? Mi jön majd ezután!

Az amerikai piacok csütörtökön az ősz legnagyobb esésével kezdett, de a zárásra mind a Dow, mind az S&P 500 rekordszinten zárt. Csütörtökön éjszaka újabb pozitívum derült ki, ami komoly lökést adhat a tőzsdéknek.

.
hirdetés
elrejt
 
.