A tőzsdeguru szerint ennek sírás lesz a vége


A világ leggazdagabb tőzsdeguruja, Warren Buffett is megszólalt a kriptovaluták kapcsán. A viszonylag konzervatív stratégiát folytató, de így is rendkívül sikeres befektető szerint az elszabadult indulatoknak rossz vége lesz.

A multimilliárdos tőzsdei befektető Warren Buffett sem maradt ki, immár ő is hallatja a hangját a kriptovaluták ügyében. Szerinte olyan féktelen spekuláció alakult ki a Bitcoin és a többi virtuális eszköz körül, aminek nem lehet jó vége, óriási veszteségek érik majd az óvatlan befektetőket.

Buffett azt hangoztatta, hogy mélyen elítéli az úgynevezett shortolást (amikor valaki először elad, majd ha az által várt esés bekövetkezik, akkor olcsóbban veszi vissza az adott piaci terméket) és az ilyen ügyletek hívei többnyire veszteségesek, a mostani kriptomániát látva szívesen állna a "negatív" oldalra. Mint hangsúlyozta, számára az ideális egy ötéves eladási opció lenne, amely a kritpovaluták kosarára szólna. Szerinte ennyi időn belől biztosan lesz egy nagy beszakadás, és megtisztul a piac.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Az angolok és az oroszok is nagyon megszerették BudapestetAz angolok és az oroszok is nagyon megszerették Budapestet

A külföldi vendégek továbbra is nagyon odavannak Budapestért.

.
hirdetés
elrejt
 
.