Óriásit zuhant a nagyreményű kriptopénz


Komoly eladási hullám volt hétfőn a sokak által a Bitcoin-nál is biztonságosabbnak tartott kriptovaluta, Ethereum piacán. A fizetőeszköz árfolyama 24 százalékkal szakadt a hét első napján.

A tavasz során sokan láttak jó befektetési lehetőséget a kriptoeszközökben, és akár a Bitcoin, akár az Ethereum árfolyama szárnyalt. Az utóbbi hetekben azonban meglehetősen hektikusan alakultak a jegyzések, és komoly eséseket is láttunk a krpitovaluták esetében.

A banki kamatoknál nagyobb hozamot szeretne? Hajlandó kockázatot is vállalni? Próbálja ki az mfor trader rendszerét, és növelje nyereségét!


Hétfőn is hasonló volt a helyzet, amikor a leginkább perspektivikusnak tartott fizetőeszköz, az Ethereum árfolyama szakadt be. Egyetlen nap alatt 24 százalékkal 231 dollárra zuhant ugyanis az árfolyama a Coindesk szerint. Sokkal kisebb , 7 százalékos veszteséget szenvedett el a Bitcoin. Az ilyen típusú eszközöket összesítő Crypto Market Cap általános esést mutatott, az index 8,6 százalékot veszített.


A kripotvalutákba régebb óta fektetők persze még így is komoly nyereségben hiszen a Bitcoin árfolyama idén megháromszorozódott, az Ethereum piacán pedig 400 százalékos növekedést láthattunk a mostani zuhanást megelőzően.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Nyakunkon a jövő

Kulcskérdés a digitális érettség

A digitális érettség egyre több vállalkozás esetében létkérdés. A Microsoft ennek mérésére dolgozott ki egy mutatót.

.
hirdetés
elrejt
 
.