Rogán helyett Szijjártó barátja nyerte meg a vizes vb kommunikációját


Kuna Tibor ismét jó helyen volt, jó időben, Csetényi Csaba ezúttal nem.

Fő a változatosság: azt írja a Magyar Nemzet, hogy a vizes vb kommunikációját nem Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba vitte, aggodalomra azonban semmi ok, mert a feladatot így is egy haveri cégre bízták. Most Szijjártó Péter jó barátja, Kuna Tibor kommunikációs cégének, a Trinity International Communications Kft.-nek adta oda a projektet a tornát szervező Bp2017 Nonprofit Kft..

Kuna Tibor (Young & Partners Facebook)

A Trinity megbízását Borsa Miklós, a Bp2017 Kft. szóvivője is megerősítette a lapnak, azt viszont nem tudni, mekkora összegért kommunikálhatnak majd a világversenyről, mert a szerződésnek a közbeszerzési értesítőben nyoma sincs. Borsa azt mondja, azért, mert a Trinityt a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül választották ki, az ilyen megállapodásokat pedig csak negyedévente teszik közé. Tehát kb. júniusban derülhet ki, mennyit is írtak a számlára.

Kuna ugyanakkor kétmilliárd forintért már kapott megbízást a vizes vb kapcsán, másik cége, a Young & Partners vitte a közbeszerzést a vb-vel kapcsolatos promóciós események szervezésére.

A Magyar Nemzet szerint, ha Kuna a Trinityvel most négymilliárd körüli összeget kap, akkor a vizes vb költségvetése hivatalosan is át fogja lépni a 100 milliárdos határt. Ha annyit kapnak, akkor a mi számításaink szerint is így lesz, mert a hivatalos papírok alapján most 96,1 milliárdnál jár a rendezvényre beizzított költségszámlálónk.

mfor.hu

Olvasta már?hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.