Évek óta nem volt ilyen február az ingatlanpiacon


11 921 tranzakció volt az ingatlanpiacon idén februárban, legalábbis ezt tartalmazza az egyik legnagyobb franchise ingatlanhálózat becslése.

A Duna House (DH) Tranzakciószám Becslése alapján februárban 11 921 ingatlan adásvétele történt az országban. Az év második hónapjára vonatkozóan ilyen magas értéket a becslés 2011-es elkészítése óta még nem közölt a DH. A felfutás mértékére jellemző, hogy 2011 februárjára jelentett 6097 adásvételnél a mostani majdnem kétszer több. Impozáns a növekedés akkor is, ha a tavalyi havi adattal hasonlítjuk össze, ebben az esetben 10,6 százalékos bővülést láthatunk.

A 2016-os év első két hónapjában így 20 882 ingatlan cserélt gazdát, ami a tavalyinál – a gyengébb januárnak köszönhetően – 5 százalékos emelkedést jelent.

A DH szerint a magas forgalom hátterében nemcsak a megugró kereslet, hanem az ugyancsak megnövekedett kínálat áll, amelyet egyrészt a devizahitelek forintosítását követő eladási hullám, másrészt a CSOK miatt új lakásba vágyók értékesítési kedve erősített.

mfor.hu
Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Hirdetés


Telefont keres? Vezeték nélküli készülékek széles választékban! Írószerek, papír, irodatechnika, nyomtató kellékek. Nézzen szét az mfor.hu irodaszer áruházában!

További ajánlataink:
Másolópapírok, borítékok, Etikettcímkék, Nyomtatási kellékanyagok, Iratrendezők, Gyorsfűzők, Írószerek, Higiéniai termékek

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Eladták a Népszabadság kiadójátEladták a Népszabadság kiadóját

Az Opimus Press Zrt. vette meg a Mediaworks Hungary Zrt.-t.

.
hirdetés
elrejt
 
.