Mélyrepülésben a repülőjegyek árai


Komoly akciózásba kezdtek a brüsszeli események hatására a fapados légitársaságok.

A brüsszeli események már kedd délre éreztették hatásukat a nagy repülőtértársaságok utazási árain. Ma déli és kora délutáni megfigyelésünk alapján a Wizz Air online jegyfoglalási rendszerében a Budapest és Brüsszel között közlekedő járatai közül többnek elkezdett az ára csökkenni, átlagosan mintegy 3 ezer forinttal.

A Ryanair is akciózásba fogott a hírek hatására, a március hátralevő részére ugyanis jórészt már 10 és 13 ezer forint között találunk olcsó repülőjegyeket.

A Wizz Airrel kapcsolatos hír, hogy a társaság a mai napra különleges becsekkolási szabályokat vezetett be a brüsszeli Charleroi reptérre utazóknak, ugyanis a gép indulásához képest öt órával hamarabbi érkezést javasolnak.

Magas terrorkészültséget rendeltek el Magyarországon 

A tőzsdén jegyzett légitársaságok részvényei is komoly nyomsának vannak ma kitéve, a Wizz Air részvényei például 2,1 százalékkal értékelődtek le reggelhez képest. A Reuters hírügynökség tudósítása szerint ma délre a STOXX Europe 600 utazási és szabadidő indexe 2,2 százalékkal esett. Jelentős zuhanásokban vannak jelenleg az easyJet, a Ryanair, az Accor, az InterContinental Hotels és az IHG részvényei is. Az árfolyammozgások 2,4-4,6 százalékos mínuszt mutatnak.

Az ugyancsak összeurópai FTSEurofirst 300 index 0,7 százalékkal, míg a Belgiumra irányadó, cégek részvényértékét mutató index 0,5 százalékkal csökkent a reggeli kettős robbantás óta.

Az euró és a brit font is jelentős gyengülést mutat a dollárhoz képest.

Egy geopolitikai térség biztonsága nagy hatással van a befektetőkre is, így nem meglepő, hogy a párizsi merényletek napján is hasonló esések voltak a tőzsdéken. Ugyanakkor összeomlás akkor sem fenyegetett, bár rövid ideig a Párizsba való utazás és turisztikai látványosságok látogatása jóval olcsóbb volt, mint azt megelőzően. Rövid időn belül ugyanakkor normalizálódott a helyzet, mind a turizmusban, mind a tőkepiacokon.

mfor.hu 
Fájdalmak gyötrik?

Használja sportot segítő eszközeinket, amelyek segítségével gyorsabban pótolhatják a felhasznált anyagokat, segíthetik az izmok regenerációját, és gyorsíthatják az izom-, ínszalag- vagy ízületi sérülések gyógyulását. Nézze meg kínálatunkat!

További ajánlataink:

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Emiatt büntethetik januártól a vállalkozókatEmiatt büntethetik januártól a vállalkozókat

Januártól már a 20 fő feletti cégeknél is kötelező lesz munkavédelmi képviselőt alkalmazni.

.
hirdetés
elrejt
 
.