5000 példányt vett a Fidesz Soros György életrajzi könyvébőlJó az, ha mindenki felkészül és igyekszik kiismerni az "ellenséget".

Még október 20-án kötött szerződést a nagyobbik kormánypárt, a Fidesz-frakció a kormányközeli pestisracok.hu portált is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-vel - derül ki az Országgyűlés honlapján közzétett nyilvános szerződéslistából. A kontraktus értelmében a Fidesz-frakció 13 millió forintért rendelt könyveket a cégtől. 

Megkeresésünkre a frakció közölte: 

"A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja Andreas von Réty: George Soros című könyvéből vásárolt 5000 darabot. A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki." 

Egy könyv így 2600 forintba kerülhetett a frakciónak, tekintve a megrendelt mennyiséget, nem meglepő, hogy ez jelentős kedvezménnyel számított ár. A piacon 3221 forinttól kezdődik a könyv ára, a PestiSrácok oldaláról viszont már 2990 forintért megvehető. 

Felkészülnek az ellenségből?

A PestiSrácok.hu kiadásában megjelent könyv egyfajta életrajzi kötetként aposztrofálható, bár nagyon nem mindegy, hogy az érdeklődők melyik oldalon olvasnak utána a tartalmának. A leírások és az interneten fellelhető idézetek alapján azonban tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy minden fideszes képviselő fel tudjon készülni az ellenségből, némileg átlássa az üzletember tevékenységeit és működését az életének megismerése révén. 

A "George Soros - A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége" teljes címmel megtalálható könyv az egyik legnagyobb könyváruház oldala szerint a borítóról idézve: "az első független szerző által írt életrajzi könyv (...) a magyar származású üzletember életét, pénzügyi és közéleti karrierjét (...) mutatja be."

A PestiSrácok.hu ellenben sokkal nagyobb kedvet csinál a könyvhöz:

"A német szerző több mint kétszáz oldalon bizonyítékokkal alátámasztva, számtalan hivatkozással mutatja be, hogy a nemzetközi spekuláns milyen roppant arzenállal bír a világ menetének befolyásolására, a különböző nemzetek belpolitikájába való beavatkozásra és legitim kormányok megdöntésére.

Mi Soros célja? Milyen durva és kettős játékot játszik? Miért akarja Európát gyengíteni az általa is katalizált migránskrízissel? Miként robbant ki kormányellenes tömegtüntetéseket? – ezeket a kérdéseket is tárgyalja a könyv, amely a Soros-elleneseknek és a Soros-pártiaknak egyaránt szól."

Néhány idézet a Soros-könyvből

"Senki sem panaszkodhat manapság arra, hogy hiánya volna rendelkezésre álló információból, amennyiben pusztán a mennyiségre gondol. Ami viszont a minőséget illeti, azt sajnos nem az igazságtartalom mértéke szerint ítélik meg, hanem az alapján, hogy megfelel-e az igazságról szóló általános közmegegyezésnek." (15. oldal)

"Neil Clark általánosságban kijelenti: „Soros talán nem fizetett CIA-ügynök, ahogy azt némelyek sugallni próbálják. Viszont nem lehet komolyan megcáfolni azt, hogy a vállalkozásai és a civil szervezetei nagyon szorosan összefonódnak az amerikai terjeszkedési politikával.” (83. oldal)

"„Időközben Soros magánjótékonysági akciói, amelyek majdnem elérik az ötmilliárd dolláros nagyságrendet, abba az irányba fordultak, hogy aláássák a hagyományos nyugati értékrendet. Adományai az abortuszhoz való jogokat segítették elő, valamint az ateizmust, a drogok legalizálását, a szexuális felvilágosítást, az eutanáziát, a feminizmust, a fegyverviselési jog korlátozását, a globalizációt, a tömeges bevándorlást, az azonos neműek házasságát és a szociális manipuláció egyéb radikális kísérleteit.” (144. oldal)

Székely Sarolta
mfor.hu 

Olvasta már?hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.