Az utolsó pillanatban eszméltek: raktárközpontot is csináltatni kell a vizes vb-re


Rohamtempóban kell megkeresni a kivitelezőt, aztán megcsinálni a szervezőbizottság részére a szállítmányozási és raktározási központot.

Nem volt sietős a vizes vb-t szervező cégnek a szervezőbizottság részére készülő szállítmányozási és raktározási központ, annak kivitelezésére ugyanis csak most küldték el a hatóság részére a dokumentumokat. Így a hétvégével együtt mindössze 4 napja van a potenciális jelölteknek az árajánlatuk elkészítésére, hiszen azokat június 12-ig délután 3 óráig le kell adni, ekkor az ajánlatok bontása is megtörténik.

Az eljárást tárgyalásos formában fogják lefolytatni, a nyertes cégnek pedig kevesebb mint egy hónapja lesz a feladatok elvégzésére. Július 9-ig készen kell lennie a központnak a XIII. kerületi Esztergomi utcában. (A telek egyébként magántulajdonban van, amiért bérleti díjat fizet a Bp2017 Kft.)

A fő helyszínA fő helyszín

A feladat azonban nem tűnik teljesíthetetlennek. A központ maga raktársátrakból fog állni, melynek felállítása mellett útépítési, térvilágítási munkákat is el kell majd végezni, aztán a világrendezvény után szeptember 28-ig mindent el kell bontani és az eredeti állapotot kell visszaállítani.

Az, hogy ez mennyibe fog kerülni majd és mennyivel nő az eddigi 102,5 milliárdos összköltség, majd csak az eredményhirdetéskor derül ki.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.