300 millióval drágult a Nemzeti Lovarda: 2,8 milliárd megy Mészároséknak


A Nemzeti Lovarda kivitelezéséért 300 millióval többet kap a kivitelező konzorcium, melynek tagja Mészáros Lőrinc egyik cége is.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint a Nemzeti Lovarda kivitelezésével kapcsoaltban szerződésmódosításra volt szükség, aminek eredményeként a korábbi szerződéses ár is 300 millió forinttal emelkedett.

A nyertes W-F Konzorcium így 2,5 milliárd helyett 2,8-at kaphat a magyar államtól, közvetlenül a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől, mint ajánlatkérőtől. A konzorcium tagja a Várkertbazár is felújító West Hungaria Bau Kft, valamint a Mészáros Lőrinc családtagjainak tulajdonában álló Fejér B.Á.L. Kft.

A szerződés módosítására és az ár megemelésére azért volt szükség, mert pótmunkákat is megrendelt az ajánlatkérő a kivitelezőktől, melynek keretén belül többek között a víztározón is fognak dolgoznak, útépítési, elektromos módosításokat fognak végrehajtani, növénytelepítés, fúrt kutak munkái is a feladatok közé tartoznak az azbesztmentesítés és egy újabb istálló építése mellett.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Gigantikus mozipark épül Seszták városában - "egzotikus szegénynegyed" is leszGigantikus mozipark épül Seszták városában - "egzotikus szegénynegyed" is lesz

Mad Max-gokartot, sárkányvárost és még számos elképesztő ötletet suvasztottak bele Kisvárda következő nagy dobásába.

.
hirdetés
elrejt
 
.