A Fradi-vezér cége reklámozza a budapesti olimpiát


Közös ajánlattevők nyerték a 2024-es budapesti olimpia kommunikációs kampányára kiírt közbeszerzést. Az egyik nyertes cég az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójának érdekeltsége.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint a Media Insight Kft. és a Humán Telex Kft. győzedelmeskedett az összesen 900 millió forint értékű tenderen. A keretmegállapodást 6 hónapos időtartamát maximum 3 hónappal lehet meghosszabbítani, így a szerződés keretösszege 700+200 millió forint.

A nyertesek feladata a "társadalmi párbeszéd az olimpiáért 2016" kommunikációs kampány stratégiájának kialakítása, a stratégiában foglalt rendezvények megvalósítása, és a média kommunikációs kampány lebonyolítása lesz. Emellett együttműködési megállapodást kötnek egyetemekkel, megalapozzák az olimpiai önkéntes mozgalmat, továbbá fesztivál-kitelepüléseken és egyéb nagyobb rendezvényeken is részt kell venniük.

A nyertesek közül a Humán Telex Kft. az érdekesebb, ez ugyanis Hajnal Tamás, valamint Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Kft. vezérigazgatójának cége. A cégnek nem ez az első államhoz közeli megrendelése, hiszen

a Humán Telex csinálta meg korábban a Magyar Labdarúgó Szövetség "Életünk a foci" és "A gyűlölet nem pálya" című kisfilmjeit is.

Emellett az MVM Csoport családi napjainak szervezője, valamint a nevükhöz köthető a Magyar Ízek Vására és a Libamáj Fesztivál is.

Az ügyfelek között mások mellett megtalálható a Fradi, az MLSZ és a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

A társaság 2015-ös beszámolója szerint tavaly 729,5 millió forintos árbevételt értek el a korábbi 781,6 millió után, melyből az egyéb eredményeket figyelembe véve végül 1,9 milliós nyereség lett. Ez töredéke a 2014-esnek, amikor 5,8 millió plusz maradt.

mfor.hu
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Olvasta már?

A banki betétekre csak egy-egy akció erejéig lehet érzékelhető kamatot kapni, de az sincs jobb helyzetben, aki 3 vagy 12 hónapos dkj-ba tette a pénzét. Óhatatlan, hogy ilyenkor mindenki elkezdi keresni a tuti befektetést.

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

.
hirdetés
elrejt
 
.