Ennyit kapott a Fidesz-közeli médiabirodalom Paks reklámjaiból (javított)


Szél Bernadett, az LMP társelnöke a Facebook-on tette közzé a megkapott információkat. Mészáros sajtóbirodalma innen is elhozta a legtöbbet.

Nagyon nem lehet senki meglepődve, hiszen a megjelenő hirdetések alapján nagyjából sejteni lehetett a kedvezményezettek körét. Mészáros Lőrinc az Opimus révén tulajdonolja a 12 megyei lapot kiadó Mediaworksöt és a PLT-t, ez a konglomerátum kapott majd 160 millió forintot, Habony Árpád MMG-je és a Ripost is több mint 150 milliót.

Liszkay Gábor, aki egyébként a Mediaworks vezérigazgatója is egyben, a nem auditált Magyar Idők révén 107 milliót könyvelhetett el, mígy Andy Vajna rádiójának és a TV2-nek be kellett érnie 102 millióval. Csetényi Csaba kültéri hirdetőcége, az Odex, szerény 62 millióval gazdagodott kampány révén.

A részletes költést itt lehet olvasni

 
Frissítés:
 
A politikus által közölt adatok nem Paks2-re vonatkoznak, hanem a már működő blokkokat működtető Paksi Atomerőmű költéseiről van szó - tájékoztatta az mfor szerkesztőségét a projekt kommunikációs részlege.
 
mfor.hu 

Olvasta már?hirdetés
Furcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel veleFurcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel vele

A Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra. Az ígéretek között van egy, amit sehová sem tudunk tenni.


.
hirdetés
elrejt
 
.