Hová tűnt a netről a csíki sör?


Nem lelni a vitatott elnevezésű terméket gyártó cég honlapját.

Egy ideje elérhetetlen a csíki sört gyártó, a Heinekennel védjegyvitába keveredő erdélyi manufaktúra honlapja. Nem tudni, hogy ez összefüggésben van-e a romániai táblabíróság ítéletével, amely a holland multinak kedvezett, és az Igazi Csíki Sör gyártóját a készletei megsemmisítésére kötelezte.

Néhány nappal ezelőtt még elérhető volt egy honlap, amelyen a Tiltott Csíki Sört propagálták, s a fő termék, a sör mellett kiegészítőket, sapkákat, pólókat is kínáltak ott megvételre.

Az interneten fellelhető egy bírósági dokumentum, amelyben a hargitai területi bíróság úgy foglal állást a Heineken kontra Lixid Project ügyben még 2015-ben, hogy utóbbi tulajdonosát eltiltja a csikisor.hu és a csikisor.ro domainnevek használatától. Előbbi internetes cím kalauzolta egyébként el az érdeklődőket még pár napja is a sörfőzde termékeit reklámozó oldalra.

A tervek szerint a március 20-val kezdődő hét második felében látogat a manufaktúra csíkszentsimoni központjába Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A magyar kormánytag „hasznos tanácsokkal” fogja ellátni a Lixid Project tulajdonosát a Heinekennel szemben folytatandó küzdelmében. Mostanra az is kiderült, hogy a magyar állam pénzügyi támogatására is számíthat a sörfőzde, ezt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelentette be ezen a héten.

mfor.hu


Olvasta már?Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Vizes vb: 813 millióért fognak tereprendezi a MargitszigetenVizes vb: 813 millióért fognak tereprendezi a Margitszigeten

Az elmúlt pár nap úgy telt el, hogy egy forintot sem költöttünk el a nyári vizes vb-re. Szerdán azonban behoztuk a lemaradást rögtön egy 813 milliós tétellel.

.
hirdetés
elrejt
 
.