Így pörögnek a milliárdok az Apple-nél és a Google-nál


Elsősorban a befektetők szoktak a nagy technológiai cégek eredményével szembesülni, igaz akkor is megdöbbentő, hogy milyen pénzeket keresnek. Egy alkalmazás most szemléletessé tette mindezt.

Másodpercenként több ezer, esetenként tízezer dollár nyereséget tesz virtuálisan zsebre az Apple, miközben a bevétele ugyanennyi idő alatt milliós összegekre rúg egy alkalmazás szerint. Az elsőre mellbevágó számok persze megmagyarázzák, hogy a világ egyik legértékesebb cége az elmúlt pénzügyi negyedévében közel 76 milliárd dollár bevételt ért el. Persze a nyeresége is elképesztő összegre rúgott, az ugyanis 18,4 milliárd dollár lett. Ha a magyar GDP-hez hasonlítjuk a számokat, akkor is figyelemre méltó eredményre jutunk, hiszen az egy teljes évre hozzávetőleg 120 milliárd dollár, amit az Apple két félév alatt „kipipál”.


Click above to view the full version [h/t PennyStocks].

Ha a nyereséget tekintve ennyire brutális összegeket nem is tudnak, a Microsoft és a Google is igazi pénzgyár. Azokban az időszakokban, amikor Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban is még vagy már dolgoznak az emberek szintén óriási összegek pörögnek a számláló szerint. Akár az operációs rendszerről ismert vállalatot, akár az internetes kereső fémjelezte céget nézzük, ezres nagyságrendű másodpercenkénti profitot láthatunk, természetesen mindezt dollárban.

Így néz ki az Apple vezér háza

A három nagy céghez képest már-már sajnálattal szemlélhetjük a Facebook számait, amely csak alulról nyaldossa a másodpercenkénti 100 dolláros profitot. Még ennél is gyengébb az Amazon, ahol a Facebook profitjánál némileg kisebb nyereségadattal találkozhatunk.

mfor.hu
Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Hirdetés


Telefont keres? Vezeték nélküli készülékek széles választékban! Írószerek, papír, irodatechnika, nyomtató kellékek. Nézzen szét az mfor.hu irodaszer áruházában!

További ajánlataink:
Másolópapírok, borítékok, Etikettcímkék, Nyomtatási kellékanyagok, Iratrendezők, Gyorsfűzők, Írószerek, Higiéniai termékek

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
A világ legnagyobb készletén csücsülnek, és venniük kell az olajatA világ legnagyobb készletén csücsülnek, és venniük kell az olajat

Az államosítások miatt lerohadt olajipar miatt jelenleg külföldről kell vásárolnia Venezuelának.

.
hirdetés
elrejt
 
.