2p

Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója lett a Menedzsment Fórum által meghirdetett "Legjobb Főnök 2008" verseny győztese.

Legjobb Főnök 2008

A Menedzsment Fórum három éve rendezi meg a „Legjobb Főnök” elnevezésű versenyét,  mely annyiban nem hagyományos értelemben vett verseny, hogy fő mozgatórugója egy szubjektív tényező, mégpedig az, hogy a beosztottak hogyan értékelik saját vezetőiket. Természetesen a szakmai tudás legalább olyan fontos, mint az emberi megítélés, hiszen egy veszteséges, vagy alig döcögő cégnél a teljesítmény rovására is mehet a főnökkel kialakított „haveri kapcsolat”.

Azonban a komoly gazdasági eredményeket elérő vállalatoknál, ahol magasak az elvárások, még jobban megbecsülendő egy kemény, ugyanakkor emberséges vezető. Mi őket kerestük, amikor meghirdettük versenyünket, amelyre közel száz jelentkezés érkezett.

A jelentkezők közül a szakmai zsűri választott ki tíz embert, cégeik eredménye, és az alkalmazottak jellemzése alapján, majd erre a tíz emberre lehetett szavazni az elmúlt két hétben. Mind az olvasók, mind a szakmai zsűri Pozvai Zsoltra, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatójára adta a legtöbb szavazatot, így őt választotta meg a Menedzsment Fórum 2008 Legjobb Főnökének.

Kollegái az alábbi szavakkal jellemezték őt: „Cégünk vezérigazgatója nem csak szakmailag végez kiváló munkát, de az általa nyújtott erőfeszítés és az az energia, amivel a feladatokhoz, megoldandó problémákhoz áll, mindenki számára példamutató. Felsővezető létére, meg tudja találni a hangot a szervezeti hierarchia legalsóbb részén elhelyezkedő munkatársakkal is. Nyílt és őszinte, bárki számára nyitva áll irodájának ajtaja. Igyekszik és törekszik minden dolgozójával személyes kapcsolatot fenntartani.”

Róla és cégéről az mfor villáminterjúban is kérdeztük, de hétfőn egy hosszabb interjúban is bemutatjuk a verseny győztesét. A díjat szombaton adja át az mfor.hu főszerkesztője a Menedzserek Országos Szövetsége által szervezett országos Menedzserbálon.

A többi versenyzőnknek pedig ezúton gratulálunk, és további sok síkert kívánunk munkájukhoz.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!