Lenyűgöző a Quatar Airways új business osztálya (galéria)


A QSuite Business Class mozgó válaszfalaival átalakítható a repülő belső tere.

A Quatar Airways az ITB Berlin idegenforgalmi kiállításon leplezte le új business osztályát, ami forradalmasítja a műfajt, írja a Business Insider. A QSuite Business Class-re keresztelt osztály még annál is sokkal több kényelmet, személyre szabhatóságot és privát szférát biztosít az utasoknak, mint amit a hagyományos business osztályos helyek adnak.

Ultraluxus a levegőben a Quatar Airwaystől

Az új koncepció nem csak az egyén igényeit hivatott kielégíteni, de kisebb csoportokét is, melyet úgy ér el, hogy az egyéni üléseket elválasztó falai mozgathatók, forgathatók, és így a terek könnyen átalakíthatók kétszemélyes és négyszemélyes fülkékké is, melyek már leginkább egy-egy IC-kabinra hasonlítanak. Itt, a közös térből leválasztva kényelmesebben, és a privát szférát jobban megteremtve a kisebb munkacsoportok az utazás közben is kényelmesebben és hatékonyabban tudnak együtt tudnak dolgozni, de ezek a kabinok ideálisak egy családi ebéd elköltésére is. További újítás, hogy a business osztályok történetében először duplaágyat is hajtogathatunk magunknak.

Minden új Boeing 777-es és Airbus A350-es QSuite-tal érkezik, a már meglévő ilyen típusú gépeit pedig átalakítja a Quatar. Az Airbus A380-asokban és a Boeing 787 Dreamlinerekben viszont le kell mondani a luxus luxusáról, mert ezekbe a repülőkbe az új ülések nem férnek be.

mfor.hu

Olvasta már?Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Vizes vb: 813 millióért fognak tereprendezi a MargitszigetenVizes vb: 813 millióért fognak tereprendezi a Margitszigeten

Az elmúlt pár nap úgy telt el, hogy egy forintot sem költöttünk el a nyári vizes vb-re. Szerdán azonban behoztuk a lemaradást rögtön egy 813 milliós tétellel.

.
hirdetés
elrejt
 
.