Még egy mutató, amiben utolsó Magyarország


Más országokban 10 ezer forint alatt akár 60GB adatforgalmat is használhat az ember az okostelefonján. De nem Magyarországon.

Hat országban a legalább 1000 percet és sms-t tartalmazó okostelefonos csomagok annyi adatforgalmat tartalmaznak, amennyire az előfizetőnek szüksége van, és mindez legfeljebb 30 euróba kerül - írja az Index, a Digital Fuel tanulmányára hivatkozva.
 
Jó bogarászást!
Jó bogarászást! 
 
Ezen a listán Magyarország az utolsó, a többi országhoz képest kimutathatatlan mennyiségű adatforgalmat kapunk a 30 eurónál olcsóbb csomagokban. A Digital Fuel még tavaly szeptemberben végezte el a kutatást, és azóta csökkent az internet áfatartalma, de ezzel sajnos még mindig nem kapunk előkelő helyet az országok rangsorában.
 
másik ábrán még részletesebben látható, hogy nincs olyan magyarországi szolgáltató, ahol 30 euró alatt akár csak 1 GB adatforgalmat lehetne vásárolni. DE az is látszik, hogy a legnagyobb csomag sem ad többet 12 GB-nál - közel 80 euróért. 
 
Drága és kevés
Drága és kevés 
 
Szlovákiában 80 euróért 20GB-os csomag is kapható, de 65 euróért 10 és 15 GB-os is van. Arról nem is beszélve, hogy van 30 euróért 2GB-os csomag is. Íme:
 
Szlovákiában van olcsóbb is, és többet is vehetünk
Szlovákiában van olcsóbb is, és többet is vehetünk 
 
lengyel adatok egészen egyszerűen mellbevágóak: rengeteg csomagot lehet kapni, és a legdrágább is csak 30 euró!
 
Óriási adaforgalmat, sokféleképp és olcsón lehet venni
Lengyelország: Óriási adaforgalmat, sokféleképp és olcsón lehet venni 
 
mfor.huPrimalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Magára talált a Népszava, mélyrepülésben Orbán kedvenc lapjaMagára talált a Népszava, mélyrepülésben Orbán kedvenc lapja

Érdekes számokat tett közzé a terjesztés-ellenőrző szövetség a negyedik negyedévről.

.
hirdetés
elrejt
 
.