Reklámarc lesz Lemmy


A december végén elhunyt Lemmy Kilmisterrel, a Motörhead brit zenekar frontemberével forgatott tejreklámot mutatott be pénteken a Valio finn cég, amely hetekkel a zenész halála előtt vette fel a hirdetést.

"Gondolkoztunk rajta, hogy bemutassuk-e a reklámot, de a felvétel tükrözi a zenész jellemét, emléket állít Kilmisternek" - fogalmazott Jussi Lindholm, a filmet készítő reklámügynökség szóvivője.

A kisfilmben az alkohol iránti szenvedélyéről ismert Lemmy kilép egy benzinkúton lévő boltból, belenéz a kamerába és azt mondja: "Nem iszom tejet, és soha nem is fogok, te seggfej!", majd mosolyogva elfordul. A felvételeket december elején készítették, néhány órával a Motörhead helsinki koncertje előtt.

A videót pénteken mutatták be a YouTube videomegosztó portálon. A Valio az 1990-es években készített már egy hasonló, Finnországban népszerű reklámot, a mostani annak a "remake-je".

Néhai sztárok, akik még mindig milliókat keresnek

Lemmy Kilmister, a rockzene kultikus alakja december 28-án, 70 évesen hunyt el rákban. Halála érdekes kezdeményezésre sarkallt egy brit férfit, aki petíciót indított, hogy az énekes előtti tisztelgésként nevezzenek el Lemmiumnak egy újonnan felfedezett nehézfémet. Az online petíciót néhány nap alatt több mint 65 ezren írták alá. "Szerintünk illő lenne, ha a kémikusok nemzetközi szövetsége javasolná, hogy a periódusos rendszer év végén elfogadott négy új elemének egyikét Lemmiumnak nevezzék el" - fogalmazott a yorki John Wright.

Lemmy búcsúztatóját szombaton tartják Hollywoodban, a kilencvenperces szertartást a rajongók magyar idő szerint szombat éjféltől élőben nézhetik az együttes hivatalos YouTube-csatornáján.

"Bárhol is vagytok, gyűljetek össze más Motörhead-rajongókkal és a barátaitokkal, és nézzétek meg együtt a szertartást" - írta a Facebookon az együttes, arra kérve a rajongókat, hogy helyszűke miatt ne látogassanak el személyesen a búcsúztatóra a hollywoodi Forest Lawn temetőbe.

MTITudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Promóció

Így kereshet pénzt profikkal
Érdemes a befektetési döntéseket magunknak meghozni, vagy bízzunk inkább szakemberekben?

Élményfaktor a digitális fizetésben
Lakást vegyünk vagy aranyat?

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

-----------------------------------------------------------------------------

Most sokat spórolhat a céges tankoláson, mutatjuk hogyan!
Ha személyre szabott, prémium szolgáltatásokat szeretne valaki, nem a "megszokott" nagy olajvállalat kútjait érdemes választani.

-----------------------------------------------------------------------------

Mire épülnek a digitális fizetési modellek? Mi köze az élménynek a profithoz? Mit adhatunk a felhasználóknak?

Élményfaktor a digitális fizetésben

.
hirdetés
elrejt
 
.