1p

A svájci édességgyártó óriás, a Nestlé Spanyolország vezető vendéglőjének séfét kérte fel új csokoládéaromák kidolgozására.

Az ízek szokatlan kombinálásáról híres El Bulli konyhafőnök nevéhez kötődik többek között az almás kaviár és a parmezános fagylaltszendvics összeházasítása is. A Nestlé azért fordult az ismert ízmesterhez, hogy Cailler márkájú csokoládé-árucsoportja eladásain javítson.

A BBC cikkében olvasható, a fogyasztók egyre inkább hajlamosak prémium minőségű csokoládét választani. A gyár pionír-gyártmányai közé tartozó pörkölt cukros mandula alapú Cailler-termékek felett pedig már igencsak elszállt az idő.

A Cailler-termékekre "rá fér egy kis erősítés" - nyilatkozta a társaság szóvivője. A hírek szerint az elsők között a jázmin-tea bevonatú csokoládé rúddal egészül ki az édességipari cég kínálati listája.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!