Új Volán-menetrend lesz érvényes vasárnaptólA Volán-társaságok december 14-én léptetik életbe a jövő évi menetrendjüket, amely lényeges változtatást nem tartalmaz a mostanihoz képest - jelentette be Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója szerdán, sajtótájékoztatón, Budapesten.

Elmondta: a jövő évi menetrendben az igények, a kapacitások, a csatlakozások jobb összhangját teremtik meg, a kiszámíthatóság érdekében kiterjesztik az ütemes menetrendet a Budapest-Gyöngyös-Eger, a Budapest-Székesfehér-Veszprém vonalakon is.

A Volán-társaságok naponta a települések közötti helyközi forgalomban 1,2 millió, a településen belüli helyi forgalomban 1,6 millió utast szállítanak. Naponta a helyközi viszonylatban munkanapokon 38.200, szabadnapokon 18.200, munkaszüneti napokon 15 ezer járatot közlekedtetnek. A helyi forgalomban naponta munkanapokon 36 ezer, szabadnapokon 22.800, munkaszüneti napokon 20.100 járatot indítanak.

MTI/Menedzsment Fórum 


Olvasta már?hirdetés
Jól muzsikált a kormány prociklikus gazdaságpolitikájaJól muzsikált a kormány prociklikus gazdaságpolitikája

4 százalékkal növekedhetett a magyar gazdaság a 2017-es évben a Raiffeisen elemzői szerint, amelyben a kedvező külső környezet mellett a hazai gazdaságpolitika is közrejátszott.

.
hirdetés
elrejt
 
.