Új vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Kürt


Márton Miklós lett a Kürt üzleti vezérigazgató-helyettese, ő a felelős a vállalat Információmenedzsment Megoldások, Tanácsadás és Biztonsági Intelligencia Üzletágaiért.

Márton MiklósMárton Miklós

2009 szeptemberétől Márton Miklós látja el a KÜRT Zrt. Információmenedzsment Igazgatóságának vezetői pozícióját. Az újonnan kinevezett üzleti vezérigazgató-helyettes felügyelete alá tartozik a KÜRT üzleti tevékenységének és árbevételének gerincét jelentő Információmenedzsment Megoldások, Tanácsadás és Biztonsági Intelligencia Üzletágainak vezetése, valamint a kereskedelmi terület felügyelete.

Márton Miklós a kinevezését megelőzően, négy éven keresztül a KÜRT kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett, azelőtt pedig közel egy évtizedig a Novell Magyarország key account menedzseri pozícióját töltötte be.

Márton Miklós a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát külgazdasági és Európai Unió szakirányon. Spanyolul és angolul beszél. Két gyermek édesapja, szabadidejét utazással, vízen és víz alatt szereti tölteni. 

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Nyakunkon a jövő

Kulcskérdés a digitális érettség

A digitális érettség egyre több vállalkozás esetében létkérdés. A Microsoft ennek mérésére dolgozott ki egy mutatót.

.
hirdetés
elrejt
 
.