Mészáros Lőrinc cége újítja fel a Nemzeti Lovardát


Az elmúlt hónapok, év eseményei alapján nem túl nehéz kitalálni, hogy a lovarda felújítására kiírt tendert a felcsúti polgármester tavaly alapított cége nyerte el konzorciumban.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által kiírt tender eredménye jelent meg csütörtök reggel az uniós közbeszerzési értesítőben. Eszerint a „Nemzeti Lovarda területén meglévő épületek átalakítása és bővítése, továbbá új épületek építésének megvalósítása” címmel kiírt tenderen a W-F Nemzeti Lovarda Konzorcium győzedelmeskedett.

A munkálatokat 2,5 milliárd forintért végzi el:

  • a West-Hungária Bau Kft,
  • és a Fejér-B.Á.L. Zrt.

A Fejér-B.Á.L. Zrt. Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester tavaly alapított cége, amit 5,1 millió forintos alaptőkével hoztak létre és 17-17 részvénnyel tulajdonostárs Ágnes, Mészáros Lőrinc felesége, valamint lányuk, Beatrix is.

Felcsút "ékköve"

A West Hungária Bau pedig az a cég, mely az elmúlt időszakban a vagyonkezelő tenderein egyre többször győzedelmeskedik és részt vett a Várkert Bazár felújításában is.

Mészáros cége már a megalapítás után pár hónappal elnyerte első közbeszerzését, mely a szombathelyi Püspöki Palota helyreállítására irányult. Itt is a West Hungária Bau-val közösen végezheti el a munkákat 828 millió forintért.

Egy hónapra rá már önállóan nyerte el a bicskei tanuszoda korszerűsítésére kiírt tendert. Ezt a munkát 137 millióért végzik el.

Így a lovarda munkálataival együtt fél év alatt összesen 3,5 milliárd forintot nyert el a Fejér-B.Á.L. Zrt.

mfor.hu
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
120 éves a Vámház körúti Vásárcsarnok120 éves a Vámház körúti Vásárcsarnok

1897. február 15-én avatták fel Budapest legnagyobb vásárcsarnokát, a Központi Vásárcsarnokot a Vámház körúton.

.
hirdetés
elrejt
 
.