Vevőre vár a Playboy


A közelmúltban arról szóltak a hírek, hogy eladóvá vált Hugh Hefner mára igencsak megkopott fényű Playboy villája, most pedig már az ikonikus magazint is kiadó vállalat vevőkereséséről szólnak a hírek.

Amerikai sajtóértesülések szerint eladóvá vált az ikonikus magazin kiadója, a Playboy Enterprises. A hír abból a szempontból nem meglepő, hogy a közelmúltban a vállalkozás nehézségeit jelző információk láttak napvilágot, illetve a Playboy néhány hónapja jelentette be, hogy átalakítja a nyomtatott lapot, és száműzik belőle a védjegyének számító aktmodelleket. Az eladási hír szempontjából az sem mellékes, hogy januárban derült ki az is, hogy a lap alapítójának villája szintén vevőre vár.

A beszámolók ugyanakkor megjegyzik, hogy a Hugh Hefner otthonának számító Playboy-villa állapota nincs feltétlen összhangban az érte kért 200 millió dollárral, és a vevő nem feltétlen az ingatlanért, sokkal inkább a hozzá kapcsolódó érzésért és "márkáért" kell, hogy fizessen. Az akkori pletykák szerint a vevő esetleg birtokba sem tudja rögtön venni az ingatlant, mert Hefner élete végéig a házban szeretne maradni. Szarkasztikusan persze megjegyezhetjük, hogy a magazin alapítója a napokban 90 éves lesz, így a vevőnek ebben az esetben sem kell valószínűleg túl sokat várni.

Amikor a hirdetésben több a szexizmus, mint a Playboyban

A Playboy Enterprisesról most megjelent hírek szerint a teljes cégcsoport új tulajdonoshoz kerülhet, amelyben a magazin kiadója mellett a Playboy-villa is benne van. Más kérdés, hogy a magazin a korábbi sokmilliós példányszámtól nagyon messze van, hiszen míg fénykorában 5 millió is elkelt belőle, addig manapság már a 800 ezret is alig éri el. A legnagyobb érték a márkanév, amely alatt többféle termék is megjelenik, így kozmetikumok vagy éppen ruházati cikkek.

A beszámolók szerint a cégcsoportot 500 millió dollárért szeretnék eladni, és a vállalat vezérigazgatója, Scott Flanders szerint mind amerikai, mind nemzetközi érdeklődők vannak, nevesíteni azonban nem kívánta őket.

A magazinban – hol több, hol kevesebb ruhában - az elmúlt hat évtized alatt számos híresség vetkőzött, így Marilyn Monroe, Jayne Mansfield, Cindy Crawford, vagy éppen a legtöbbször szereplő Pamela Anderson. Márciustól ugyanakkor nagyot változott a lap, immár nem szerepelnek benne meztelen nők.

mfor.huAjánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Tudja?

Vizes-vb költségszámláló*


* a közbeszerzési hirdetmények alapján ennyit már biztosan elköltöttünk a 25 milliárdosra tervezett rendezvényre

.
hirdetés
Promóció

Így kereshet pénzt profikkal
Érdemes a befektetési döntéseket magunknak meghozni, vagy bízzunk inkább szakemberekben?

Élményfaktor a digitális fizetésben
Lakást vegyünk vagy aranyat?

Nulla kamatot adnak a bankok? Akkor most mit kezdjen a pénzével?

-----------------------------------------------------------------------------

Most sokat spórolhat a céges tankoláson, mutatjuk hogyan!
Ha személyre szabott, prémium szolgáltatásokat szeretne valaki, nem a "megszokott" nagy olajvállalat kútjait érdemes választani.

-----------------------------------------------------------------------------

Mire épülnek a digitális fizetési modellek? Mi köze az élménynek a profithoz? Mit adhatunk a felhasználóknak?

Élményfaktor a digitális fizetésben

.
hirdetés
elrejt
 
.