Vasutassztrájk: maradnak a mentesítő járatok


December 23-án és 24-én is közlekedteti a MÁV-sztrájk idejére meghirdetett mentesítő járatait a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A vasutas sztrájkot szervező Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn 24.00 órától felfüggesztette a korábban határozatlan időre meghirdetett munkabeszüntetését.

A Volánbusz Zrt. és alvállalkozói által üzemeltetett járatokon az érvényes MÁV bérlettel, MÁV-Start Klub kártyával, vagy utazásra jogosító MÁV személyzeti (családtagi) igazolvánnyal rendelkező utasok bérletük, igazolványuk felmutatása mellett, díjfizetés nélkül utazhatnak december 23-án 24.00 óráig - olvasható a közleményben.

Az előre megváltott MÁV vonatjegyek a Volánbusz járatain továbbra sem érvényesek. A Volánbusz Zrt. arra kéri utasait, hogy indulás előtt, a honlapjukon tájékozódjanak a társaság távolsági és nemzetközi járatainak közlekedéséről.

MTI/Menedzsment Fórum


Olvasta már?hirdetés
Jól muzsikált a kormány prociklikus gazdaságpolitikájaJól muzsikált a kormány prociklikus gazdaságpolitikája

4 százalékkal növekedhetett a magyar gazdaság a 2017-es évben a Raiffeisen elemzői szerint, amelyben a kedvező külső környezet mellett a hazai gazdaságpolitika is közrejátszott.

.
hirdetés
elrejt
 
.