Dosszié

Címkék / Döglött akták / Magyar Dakar

2008. április 14. 16:19:00Vállalatok
Hétvégén kezdődik a Magyar Dakar
Hétvégén kezdődik a Magyar DakarSzegedi versenyautókiállítással kezdődik pénteken az idén elmaradt Dakar-rally-t pótló - egyik - verseny. A szervezők szerint már most jóval nagyobb az érdeklődés, mint amire eredetileg számítottak, azokon a településeken, ahol elhalad a mezőny, már nem igazán lehet szabad szálláshelyeket találni. Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szerint bőségesen megtérül mind az állami támogatás, mind a Magyar Turizmus Zrt. munkáján keresztül befektetett tőke. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. február 4. 17:04:55Vállalatok
Magyarországi Dakarral pótolják az elmaradt versenyt
Magyarországi Dakarral pótolják az elmaradt versenytMagyarországon rajtoló, Románián keresztül a Balatonhoz vezető "Kis-Dakarral" pótolná az idén elmaradt sivatagi versenyt a viadalokat évről évre megrendező A.S.O. Az autóverseny előnye magyar szempontból az volna, hogy az idei botrányszagú lefújás után valószínűleg nagy médiérdeklődés követné a pótralit. A szervezők ezentúl minden évben rendeznének nem sivatagi megmérettetéseket is, mindig máshol. A kormány támogatja az idei kisebb rendezvényt, de garanciát már nem vállal.
.
2008. január 16. 08:14:47Vállalatok
A Bakonyban vigasztalódhat a Dakar-rali mezőnye
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára megerősítette a hírt, hogy a Dakar-rali szervezői megbeszéléseket folytatnak a magyar kormány képviselőivel, s "a megbeszéléseken egyebek között egy esetleges áprilisi, Veszprém környéki verseny is szóba került" - írta a szerdai Népszabadság.
.
2008. január 4. 19:34:53Vállalatok
A magyar Dakar-ralit is veszélyeztetheti a verseny lefújása
A magyar Dakar-ralit is veszélyeztetheti a verseny lefújásaTerrorveszély miatt lefújták az idei Dakar-ralit, ami Portugáliából indult volna. A szervezők azt közölték, hogy nem tudják garantálni a versenyzők testi épségét, ezért nem indul el holnap a mezőny. A verseny rendezői azt közölték a helyszínen tartózkodó magyar delegáció képviselőivel, hogy áttekintik a kialakult helyzetet, utána döntenek arról, hogy 2010-ben Magyarországról rajtolhat-e a futam. Mfor.hu háttér.
.
2008. január 3. 16:39:00Vállalatok
A Balatonnál dübörög majd a Dakar-rali
A Balatonnál dübörög majd a Dakar-raliElőszerződést kötött a magyar kormány és a Dakar-ralit szervező francia cég arról, hogy 2010 januárjában Budapestről indulhat a verseny - közölte Újhelyi István, a területfejlesztési minisztérium államtitkára. Szerinte a magyarországi start szinte biztos, bár a végleges szerződés megkötése még hátra van. Az államtitkár úgy véli: megéri az országnak, ha idejön a verseny.
.
2007. május 25. 08:51:00Vállalatok
Egyre valószínűbb a Budapest-Dakar rali
Legkésőbb szeptember végéig eldől, hogy 2009-ben Budapestről indul-e a világ legnézettebb terepralija, a Dakar - mondta a Világgazdaságnak Etienne Lavigne, az esemény főszervezője.
.
2007. január 18. 18:11:00Vállalatok
Már tárgyalnak a Budapest-Dakar raliról
Már tárgyalnak a Budapest-Dakar ralirólKorántsem esélytelen elképzelést dédelget Szalay Balázs, a Dakar-ralit szervező cég közép-európai megbízottja. A magyar versenyző már korábban is felvetette, hogy néhány év múlva Budapestről rajtoljanak el a sivatagi viadal indulói. A tárgyalások Lisszabonban idén újrakezdődtek, és mostani verseny után a magyar fővárosban folytatódnak, tudta meg az mfor.hu.
hirdetés
hirdetés
.