Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Átalakuló posták

2017. május 24. 13:37:59Vállalatok
Csomagot rendelt külföldről, de nem hozta ki a posta? Megtudtuk, miért
Csomagot rendelt külföldről, de nem hozta ki a posta? Megtudtuk, miért Egy áprilisi kormányrendelet és a webes áruházak csomagkezelési gyakorlata miatt.
.
2008. május 8. 13:24:59Vállalatok
Kevesebb sorbanállással készül a posta a piacnyitásra
Kevesebb sorbanállással készül a posta a piacnyitásraMagyarország is köteles megnyitni a postai szolgáltatások piacát 2013-ig, csakúgy mint az Európai Unió többi tagállama, így a Magyar Postának folytatnia kell a felkészülést a liberalizációra - jelentette ki sajtótájékoztatón a közszolgáltató vállalat új igazgatója. A társaság ezért növelné a kényelmet a postákon, és két új - a budaörsihez hasonló - logisztikai központ felépítésére készül. A vállalkozóknak levélcentrumokat is nyitnának, biztosítást és más pénzügyi szolgáltatásokat pedig kényelmesebben köthetünk és vehetünk majd igénybe a jövőben - mondta Szűts Ildikó, akit az általános vezérigazgató-helyettesi pozícióból került a miniszterré lett vezérigazgató helyére. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. május 7. 21:14:55Vállalatok
Szűts Ildikó lesz a Magyar Posta első embere
Szűts Ildikó lesz a Magyar Posta első embereA Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) döntése értelmében Szűts Ildikó általános vezérigazgató-helyettes lesz a Magyar Posta vezérigazgatója - közölte a tanács szerdán.
.
2008. április 30. 17:44:17Vállalatok
Mégsem lesz sztrájk a német postánál
Mégsem lesz sztrájk a német postánál, miután szerdán - szinte az utolsó pillanatban - megállapodás jött létre a posta vezetősége és a szolgáltatásban dolgozók szakszervezete, a ver.di között.
.
2008. április 29. 12:49:50Vállalatok
Szorosabbra fűzi kapcsolatát a Magyar Posta és a Malév
Ezer tonnányi, a Magyar Posta által feladott küldeménnyel számol a Malév és a Magyar Posta a 2008-as évben. A mintegy százhúszezer postazsáknyi küldemény tíz százalékkal nagyobb mennyiség az előző évihez képest. A végek közötti légiszállítási szerződést a két nagyvállalat a napokban újította meg.
.
2008. április 28. 09:59:50Vállalatok
A posták vállalkozásba adása ellen tiltakoznak négy megyében
A postahivatalok vállalkozásban történő működtetésére meghirdetett közbeszerzési eljárás ajánlattételének visszavonását követelik a Magyar Posta Zrt.-től Heves, Komárom-Esztergom, Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg érintett vállalkozásai és önkormányzatai, amelyek képviselői vasárnap Nyíregyházán tanácskoztak és fogalmaztak meg tiltakozó petíciót. A Magyar Posta hangsúlyozta, a részvétel a Postapartneri programban önkéntes, a vállalkozók és az önkormányzatok bármikor kiléphetnek az eljárásból.
.
2008. április 1. 16:59:13Vállalatok
Összeolvad a dán és a svéd posta
Svédország és Dánia egyesítik állami kézben levő postáikat, majd később a tőzsdére viszik az egyesült konszernt, amelyben a svédeknek 58,2 százaléka van.
.
2008. március 21. 08:24:18Vállalatok
Lassan halad a Magyar Posta átalakítása
Likviditási helyzetének javítására és a hosszú távú fejlesztések finanszírozására fordítja a Magyar Posta Zrt. az ingatlanjai eladásából származó bevételeket - nyilatkozta a Világgazdaság pénteki számában Szabó Pál, a társaság vezérigazgatója.
.
2008. március 19. 16:04:01Vállalatok
Indul a Postapartner Program második köre
A Magyar Posta meghirdette a Postapartner Program második körének nemzetközi közbeszerzési pályázati felhívását, az érdeklődők 218 kijelölt postahelyre jelentkezhetnek Csongrád, Fejér, Veszprém, Baranya megyében, illetve a fővárosban - jelentette be Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. általános vezérigazgató-helyettese szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
hirdetés
hirdetés
.