Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / IPTV, IP-telefónia

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2014. február 24. 16:28:59Vállalatok
IP-technológiában erősít a DT
A Magyar Telekom Nyrt. tulajdonosa, a Deutsche Telekom (DT) átalakítja hagyományos vezetékes hálózatát a következő években, és Internet Protocol (IP) technológiájú hálózatot épít ki európai érdekeltségeinél - jelentette be a DT hétfőn a barcelonai Mobil Világkiállításon (Mobile World Congress - MWC).
.
2010. szeptember 29. 15:19:57Vállalatok
Skype-ot használhatnak majd a Facebookosok
Elképzelhető, hogy a Facebook tagjainak a Skype szolgáltatásait kínálják majd, erre enged következtetni az az iparági információ, mely szerint a két vállalat együttműködést tervez.
.
2010. június 18. 04:04:59Vállalatok
A tévé tölti ki a magyarok életét
Miközben a lakosság jelentős többsége elhanyagol mindin mozgással járó szabadidős tevékenységet, a munkaidőn kívül szinte minden percet a tévé előtt tölt, derül ki egy most közzétett felmérésből.
.
2009. december 4. 14:01:58Vállalatok
Továbbra is a UPC vezet a tévés piacon, de jönnek fel a vetélytársak
Az idén októberben Magyarországon 1,1 millió fölé emelkedett a digitálisan televíziózó háztartások száma - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentéséből.
.
2009. november 9. 14:56:56Vállalatok
Tévés piac: továbbra is vezet a UPC, de jön fel a Digi és a Telekom
2009 szeptemberében Magyarországon tizenhatezerrel, 1,083 millióra bővült a digitálisan televíziózó háztartások száma, derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentéséből. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók között – valamennyi szolgáltatást figyelembe véve – a UPC a piacvezető, de részesedése az egy hónappal korábbi 33,0 százalékról 32,5 százalékra csökkent. A második Digi piaci része 23,9 százalékról 24,1 százalékra emelkedett, míg a harmadik Magyar Telekom (T-Home) 19,2 százalékról 19,8-ra növelte részesedését.
.
2009. október 9. 10:26:59Vállalatok
Egy videotéka akár a távirányítóban is elfér
A tévétársaságoknak mára nem maradt túl sok lehetőségük a tartalmak "újracsomagolásával" további tematikus csatornák indítására, s a jövőben várhatóan a nem lineáris, hanem egyéni választáson alapuló tartalomszolgáltatások irányába mozdulhatnak el, írja a Napi Gazdaság.
.
2008. szeptember 8. 16:59:57Vállalatok
3 in 1: átláthatóbb rendszert ígér a Magyar Telekom
3 in 1: átláthatóbb rendszert ígér a Magyar TelekomA Magyar Telekom ezúttal mindent megtett márkáival, amit egy márkával meg lehet tenni: újrapozicionált, felfrissített, összevont, átszínezett, ernyőt erősített. Mi a vége? Talán az, hogy ezentúl sok számla helyett kaphatunk egyet is, talán átlátjuk, melyik "T" mit jelent, és ez még olcsóbb is lehet nekünk. Mfor.hu háttér.
.
2008. július 30. 16:04:00Vállalatok
Magyar fejlesztés adhat lendületet az IPTV-nek
Magyar fejlesztés adhat lendületet az IPTV-nekKöltséghatékonyabbá és a kisebb szolgáltatók számára is elérhetővé tenné a tv-adások szórásának lehetőségét IP hálózati alapon egy magyar vállalkozás, tudta meg az mfor.hu. A cég fejlesztőközpontjában folyamatosan dolgoznak ki saját módszereket, és a vállalatok mellett a felhasználókat is megcélozzák: egyszerűbb menürendszerrel, a jelenleg használatos távirányítókhoz igazított navigációval tennék fogyaszthatóvá a modern technológiát. A rendszert élesben is teszteli egy szolgáltató, amelynél triple play rendszerben a három szokásos – telefon, tv, internet - alapszolgáltatás is elérhető.
.
2008. július 14. 08:34:00Vállalatok
Ellentmondásokra hivatkoznak a megbírságolt telefoncégek
Ellentmondásokra hivatkoznak a megbírságolt telefoncégekA törvények és rendeletek túlburjánzását és a szabályozás ellentmondásait okolják azok a távközlési cégek, amelyek nemrég vették át a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) határozatát. A hivatal ugyanis huszonegy vezetékes telefonszolgáltatást végző céget büntetett meg összesen harmincmillió forintra, mert hibásak voltak az ügyfelekkel kötött, úgynevezett egyedi előfizetői szerződések. Az NHH mindenesetre kitart álláspontja melett: ígérete szerint addig vizsgálódik és addig bírságol, amíg "rendben nem lesznek a papírok".
.
2007. november 30. 12:45:00Vállalatok
Tovább terjed itthon az internettelefon
Tovább terjed itthon az internettelefonA napokban újabb nettelefon (VoIP) szolgáltató lépett ki a magyar piacra, tudta meg az mfor.hu. A Fonio fiatal hazai üzletemberek tulajdona, a szolgáltatás célja pedig az, hogy az egyszerű internetes telefonálás minden lehetőségét egyben kínálja leendő ügyfeleinek. A percdíjakon túl ugyanis más területeken is keresik a verseny lehetőségeit a cégek. Nehéz ugyanakkor megküzdeni az előítéletekkel és a nemzetközi konkurenciának számító Skype-pal.
.
2007. november 5. 08:34:00Vállalatok
Már a mobilszolgáltatóknak is tartaniuk kell a Skype-tól
Már a mobilszolgáltatóknak is tartaniuk kell a Skype-tólA mobil szélessáv Magyarországon is egyre terjed, az internet egyik legnépszerűbb felhasználási formája pedig a havi- és percdíj nélküli telefonálás (VoIP) - legalábbis hálózaton belül. Mobiltelefonra telepíthető programokkal akár két mobil között is teremthető ilyen kapcsolat, de a szolgáltatók egyelőre nem félnek a nettelefonos konkurenciától. Pedig az Egyesült Királyságban már mobil Skype-os szolgáltatás is működik. Mfor.hu háttér.
.
2007. október 18. 06:04:01Vállalatok
Betör a Skype az amerikai iwiwre
A MySpace és a Skype bejelentette, hogy a közösségi oldalon keresztül is lehetővé válik az internetes telefonálás. Ezzel a világ legnagyobb „hangos” online közösségét hozzák létre.
.
2007. október 8. 11:34:43Vállalatok
25 millió dolláros büntetést kapott a Pannon anyacége
Viszonylag jelentős büntetést kapott a norvég távközlési óriás, a Telenor bangladesi leányvállalata, miután bebizonyosodott, hogy az előzetesen vállaltakkal ellentétben működött a többségi tulajdonában lévő GrameenPhone, amivel komoly anyagi kárt okozott az országnak.
.
2007. augusztus 31. 11:31:00Vállalatok
A chat helyett az online telefonálás jön divatba
A chatet egyre inkább felváltja az online telefonálás. Az internetezők közel fele alkalmanként, 25 százaléka pedig rendszeresen hívja fel ismerőseit a világhálón keresztül - derült ki az NRC és a TNS 2007 első félévére vonatkozó felméréséből.
.
2007. augusztus 13. 13:16:00Vállalatok
A Skype a legnagyobb vetélytársa a hazai nettelefon-cégeknek
A Skype a legnagyobb vetélytársa a hazai nettelefon-cégeknekEgyre többen ismerik, de elsősorban még mindig a vállalatok használják Magyarországon az internetes telefonszolgáltatásokat. Sokan csak egyszeri alkalomra regisztrálnak a rendszerben, később azonban nem élnek a lehetőséggel. Az igazi konkurens még mindig a Skype. Mfor.hu háttér.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.