Dosszié

Címkék / Döglött akták / Sávolyi MotoGP

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2010. április 23. 09:36:59Makró | Vállalatok
Csak három adat üzleti titok a sávolyi tanulmányban
Három információ kivételével minden közérdekű a sávolyi motorversenypálya megvalósíthatóságáról az MFB számára készült KPMG tanulmány - döntött első fokon a Fővárosi Bíróság.
.
2010. március 17. 09:16:58Makró | Vállalatok
Kovács Bence János beperelte a Lehet Más a Politikát
Kártérítési pereket indítanak a Balatonring befektetői, függetlenül attól, hogy megépül-e a pálya; perbe fogják a Lehet Más a Politika (LMP) pártot is a tudatos lejárató kampányuk miatt - nyilatkozta a Népszabadság szerdán megjelent számában Kovács Bence János, a Grupo Milton tulajdonosa a befektetők álláspontját ismertetve.
.
2010. március 16. 13:56:59Vállalatok
Balatonring - Az érintetteket nem értesítették még a hiteligérvény felmondásáról
Sem a fejlesztő Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft, sem pedig a versenyek jogtulajdonosa, a Dorna nem kapott még értesítést arról a múlt pénteki döntésről, amely szerint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), és a bank fölött a tulajdonosi jogokat gyakorló Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) nem köt hitelszerződést a beruházóval a Sávolyra tervezett magyarországi MotoGP pálya megépítésére - mondta Kovács Bence János kedden az MTI-nek.
.
2010. március 12. 17:51:50Vállalatok
Eldőlt: nem lesz Sávolyon motorpálya
Eldőlt: nem lesz Sávolyon motorpályaAz MFB döntése valószínűleg végérvényesen pontot tesz a hetek óta húzódó sávolyi motorpálya ügyére. Miután a pénzintézet nem hitelezi a sokak által kritizált projektet, szinte biztos, hogy nem épül meg a pálya. Mfor.hu háttér.
.
2010. március 12. 07:56:59Vállalatok
Sávolyi motorpálya: Suchman visszalép
Lemond a sávolyi motorversenypálya építésének koordinálásáról Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke - tette közzé az MR1-Kossuth Rádió csütörtökön. A bejelentés és a hozzá kapcsolódó nyilatkozatok a MR1-Kossuth Rádió honlapján olvashatóak.
.
2010. március 10. 08:51:55Vállalatok
Sávolyi támogatás: kiderült miért nem tetszett a PM-nek
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és az index.hu nyilvánosságra hozta azt a Pénzügyminisztériumban (PM) készült feljegyzést, amelyben öt főosztályvezető nyomatékosította a pénzügyminiszternek: nem javasolják a sávolyi MotoGP állami támogatását az ismert konstrukcióban. A TASZ civil összefogással azt szeretné elérni, hogy az állam ne vállaljon szerepet a sávolyi beruházásban.
.
2010. március 8. 06:31:59Vállalatok
Sávoly: akkor írják alá a szerződést, ha minden rendben lesz
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) akkor fogja a Balatonring hitelszerződését aláírni, ha a 15,3 milliárd forintos hitellel és a biztosítékokkal kapcsolatos összes feltétel rendben van, a bank és a neki dolgozó jogászok megbízhatónak tartják - mondta Varga István gazdasági miniszter vasárnap este a köztévének.
.
2010. március 5. 14:26:01Makró | Vállalatok
Szerdáig aláírhatják a Balatonring hitelszerződését
Adottak a feltételek ahhoz, hogy szerdán délutánig lezáruljon a Balatonring beruházás hitelszerződésének előkészítése és azt aláírják a felek, ami feltétele annak, hogy határidőre elkészülhessen a motorversenypálya - jelentette be Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, a sávolyi fejlesztésekért felelős kormánybiztos pénteken.
.
2010. március 2. 08:01:59Vállalatok
Az érintetteken múlik a sávolyi motor-saga következő fejezete
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a KPMG és az ügyfél hozzájárulását kérte ahhoz, hogy a Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. projekt dokumentációjával kapcsolatos hatástanulmányt harmadik félnek kiadhassa - mondta az MFB kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-nek.
.
2010. február 27. 17:31:58Vállalatok
Bajnai is megszólalt a Sávolyi MotoGP ügyében
Bajnai is megszólalt a Sávolyi MotoGP ügyébenBajnai Gordon kormányfő péntek délután a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter azonnali intézkedését kérte annak érdekében, hogy a Magyar Fejlesztési Bank minél előbb hozza nyilvánosságra a Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. projekt dokumentációjával kapcsolatos hatástanulmányt - közölte a kormányszóvivő.
.
2010. február 25. 09:16:59Makró | Vállalatok
A pénzügyminisztériumnak sem tetszik a sávolyi motorpálya
A Pénzügyminisztérium (PM) szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a Balatonring sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását - írta csütörtökön a birtokába került, belső használatra készült pénzügyminisztériumi anyagra hivatkozva az index.hu hírportál.
.
2010. február 24. 18:16:56Vállalatok
Bajnaihoz fordul a sávolyi motorpálya miatt három civil szervezet
Nyílt levélben fordult Bajnai Gordonhoz a K-Monitor Közhasznú Egyesület, a Társaság a Szabadságjogokért és a Transparency International Magyarország. A három szervezet a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által a Sávoly Motorcentrum Kft. részére nyújtandó 15,3 milliárd forint összegű kölcsönre és a mintegy 20 milliárd forint költségvetési támogatásra vonatkozó szerződéskötés és a kapcsolódó kifizetések felfüggesztését kéri.
.
2009. október 27. 18:01:57Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kormánygaranciával épül a Balatonring
Kormánygaranciát kap a Balatonring beruházója, jelentette be Ujhelyi István és Suchman Tamás, a kiemelt beruházás két mentora. Így egy év múlva már lehet futam a pályán, ígérik az érintettek.
.
2009. február 3. 08:04:42Vállalatok
Mérföldkőhöz ér a Balatonring projekt
Februárban lezárul a Sávoly melletti Balatonring projekt előkészítése, és a hónap közepén várhatóan megszületik a terület rendezési szabályozása is, számol be a Világgazdaság.
.
2008. november 6. 16:04:57Vállalatok | Személyes pénzügyek
Letették a Balatonring alapkövét
A Gyorsasági Motoros Világbajnokság magyarországi futamának jövő ősztől otthont adó sávolyi versenypálya megépítése közel 200 millió eurós beruházást, és mintegy 800 új munkahelyet hoz a térségbe - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter csütörtökön Sávolyon, a Balatonring alapkőletételén.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.