Dosszié

Címkék / Döglött akták / Menedzserportrék

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2014. augusztus 4. 10:04:59Vállalatok
Az INA-tól igazolt vezetőt a Tiszai Vegyi Kombinát
Thernesz Artur, az INA Finomítás és Marketing ügyvezető igazgatója lesz a Tiszai Vegyi Kombinát új vezérigazgatója 2014. szemptember 1-től, mikor megbizatása lejár a horvát olajtársaságnál.
.
2014. április 10. 14:01:59Vállalatok
Új ügyvezető a DHL Freight Magyarország élén
Új ügyvezető a DHL Freight Magyarország élénMatisa Zoltán veszi át a közúti szállítmányozással foglalkozó DHL Freight Magyarország ügyvezetői feladatait 2014. május 1-től.
.
2014. április 1. 10:19:59Vállalatok
Arany László lett a Foodpanda magyarországi vezetője
Arany László lett a Foodpanda magyarországi vezetőjeÚj ügyvezető igazgató irányítja az online ételrendelési piacon működő Foodpanda magyarországi leányvállalatát. Arany László Csapó Zsoltot váltja a cég élén.
.
2014. március 24. 14:31:59Vállalatok
Szabó András a Viasat Hungária új vezérigazgatója
Szabó András a Viasat Hungária új vezérigazgatójaSzabó András lett a Viasat Hungária Zrt. új vezérigazgatója. A pozíciót 2014. március 24-től tölti be.
.
2014. március 17. 13:40:59Vállalatok
Iulia Nartea lett a UPS hazai vezetője
Iulia Nartea, a UPS Románia, Görögország és a balkáni államok igazgatója lett a hazai leányvállalat első embere is. A 44 éves Nartea közel 400 dolgozóért, a vállalatok mindennapi működésért, az üzletfejlesztésért, stratégiáért és támogatói funkciókért lesz felelős. A szakember Martin Seitz-et váltja az ország élén, aki a UPS európai üzemszervezési koordinátoraként, Brüsszelben dolgozik tovább.
.
2013. november 15. 10:25:59Vállalatok
Nagy dobásra készül a BTel
Nagy dobásra készül a BTelEgyedülálló lépésre készül a legnagyobb hazai alternatív távközlési szolgáltató, a BTel, a vállalat menedzsmentjének tervei szerint hamarosan a német piacra lép. A társaság nem csak értékpapír kibocsátásra készül Németországban, de szolgáltatási terveik is vannak - mesélte Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója az mfor.hu-nak.
.
2013. március 12. 14:26:26Vállalatok
Év menedzsere: a vezetés nem más, mint alázattal járó szolgálat
Év menedzsere: a vezetés nem más, mint alázattal járó szolgálatFebruár végén adták át az Év menedzsere díjat, melyet ezúttal Dr. Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója nyert el. A szakember, illetve az általa vezetett csapat tevékenységét az elmúlt időszakban számos szakmai elismeréssel díjazták, országos ismertségre a 2009-es gázválság idején tett szert. A cégvezető az mfor.hu kérdéseire is válaszolt.
.
2011. április 28. 08:18:59Vállalatok
Károlyi László: új lehetőségeket is adott a válság
Károlyi László: új lehetőségeket is adott a válságAz idén 50. születésnapját ünnepli a Legrand szentesi gyára, amely sok más céghez hasonlóan a gazdasági válság miatt komoly kihívásokkal szembesült. A villanykapcsolóiról országszerte ismert vállalat azonban jó kezekben van, hiszen vezérigazgatója 2009-ben megkapta az Év menedzsere díjat. Az mfor.hu az elmúlt évek tapasztalatairól, a cég és Magyarország előtt álló kihívásokról kérdezte Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját.
.
2010. október 1. 14:37:59Vállalatok
"Aki megtanulta a leckét, az most hatékonyabb vállalatot vezet"
"Aki megtanulta a leckét, az most hatékonyabb vállalatot vezet"A napokban Magyarországon járt Jerry Ruzicka, a Starkey Laboratories, Inc. Elnöke. A hallókészülékek világpiacának vezető cégének története igazi sikersztori, hiszen néhány millió dolláros vállalkozásból milliárdos forgalmú globális társasággá nőtt. Az iparág ikonikus figurája a siker tényezőiről és a pénzügyi válság tanúságairól is beszélt az mfor.hu-nak adott exkluzív interjúban.
.
2010. július 16. 07:19:59Vállalatok
Henk Slagt: csak az lehet sikeres, aki megérti a fogyasztók igényeit
Henk Slagt: csak az lehet sikeres, aki megérti a fogyasztók igényeitA tavalyi nehéz év után idén sem dőlhetnek hátra a húsipari cégek, hiszen a piac visszaesése miatt folytatódni fog a konszolidáció, mondta el lapunknak a Sága Foods vezérigazgatója. Henk Slagt rettentő kemény partnereknek tartja a kereskedelmi láncokat, ennek ellenére egymásra vannak utalva a termelők és a kereskedők. Az árbevételének megduplázására készülő vállalat feje szerint a fogyasztói igények megértése mellett az erre épülő innováció kulcsfontosságú a még mindig meglehetősen nehéz piaci helyzetben. Az mfor.hu-nak adott interjúban a vezérigazgató azt is elárulta, mi az, amiben a Csányi Sándor birtokolta Picket maguk mögött hagyták.
.
2009. május 22. 08:44:59Vállalatok
Fabricius Gábor: perverz a sikeres emberek látszatvilága
Fabricius Gábor: perverz a sikeres emberek látszatvilága"A sikeres emberek attól sikeresek, hogy remekül alkalmazkodnak az élethez. Vasalt inget vesznek fel reggel, és kitakaríttatják az autóikat. Általában síelni is elutaznak, vitorláznak, meg lenéznek nyáron a tengerpartra egy kicsit. Sportolnak meg fodrászhoz járnak, és sokat tapsolnak. (...) A hajuk az identitásuk. A sikeres embereknek van még másuk is, ami megmutatja, hogy sikeresek. Ilyen például a nagy és nehéz órájuk vagy a drága töltőtolluk." Fabricius Gábor, a Republic Advertising kreatív igazgatója a közelmúltban megjelent Puha neon fejlövés című könyvében beolvasott a mai magyar valóságban sikeresnek tartott embereknek. Annak a társadalmi csoportnak, melynek maga is tagja. A miértekre az mfor.hu kereste a választ.
.
2009. május 12. 09:09:58Vállalatok
"Kérdeztem Bajnai Gordont, miért vállalja a velem járó kockázatot"
"Kérdeztem Bajnai Gordont, miért vállalja a velem járó kockázatot"Szollár Domokos, a Budapest Airport korábbi szóvivője május 15-től már kormányszóvivői minőségben szerepel majd a médiában. 2007-ben az év szóvivője lett, a tavaly decemberi sztrájkok kapcsán azonban néhány nyilatkozata felborzolta a kedélyeket. Megosztó, karakteres személyiség, a kommunikálandó ügyeket pedig meglehetősen átéli, ezért is választotta őt Bajnai Gordon. Szollár egyelőre tájékozódik, és családjának, jobboldali érzelmű barátainak magyarázkodik. A szakemberrel az mfor.hu beszélgetett.
.
2009. május 11. 08:44:57Vállalatok
Lassan lejár a sárga csekkek és a kockás füzetek ideje
Lassan lejár a sárga csekkek és a kockás füzetek idejeVinnai Balázs, az IND Group ügyvezetője egyetemista korában állt össze barátaival, hogy megalapítsák a ma már közel 200 fővel működő, nemzetközi vállalatot. Míg pártfogóik a dot.com válságban bedőltek, ők nemzetközi céggé nőtték ki magukat, mely fejlődést számos díjjal ismerte el a szakma. Miként épített ki a cég üzleti kapcsolatokat Iránban, milyen kihívást tartogat számukra a mostani válság, és hogyan néz ki a jövő banki ügyfele? Erről is kérdezte az mfor.hu az ügyvezető igazgatót.
.
2009. április 9. 08:54:57Vállalatok
Mustár magyar módra: létezik még nemzeti ízlés
Mustár magyar módra: létezik még nemzeti ízlésA múlt héten avatta fel a három milliárd forintos beruházással létesített új kecskeméti gyártóüzemet az Erős Pista és a Piros Arany gazdája, a magyar tulajdonú Univer Product Zrt. vezetője. Molitórisz Károlyt emellett mustárokról, majonézekről, nemzeti fogyasztói ízlésről és biotyúkokról kérdezte az mfor.hu.
.
2009. március 9. 08:34:00Vállalatok
A Sláger vagy a Danubius helyére törnek a Rádiócafé tulajdonosai
A Sláger vagy a Danubius helyére törnek a Rádiócafé tulajdonosaiNovemberben lejár a két országos kereskedelmi rádió, a Sláger és a Danubius Rádió frekvenciaengedélye. Az új pályázatkiírást rajtra készen várják a Rádiócafé tulajdonosai. Erről és az idáig vezető útról beszélgetett az mfor.hu Kádár Tamással, az Est Media Group ügyvezetőjével.
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.