Dosszié

Címkék / Döglött akták / Mol-Szurgut csata

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
2011. augusztus 9. 16:04:57Befektetés
Majdnem 140 milliárdot buktunk bő két hónap alatt a Molon
Majdnem 140 milliárdot buktunk bő két hónap alatt a MolonMájus végén jelentette be a kormány, hogy 1,88 milliárd euróért megveszi az oroszoktól a magyar olajtársaság 21,2 százalékos tulajdonrészét. Azóta a cég papírjai komoly zuhanást produkáltak, mostanra majdnem 140 milliárd forinttal csökkent a pakett értéke. Mfor.hu-háttér.
.
2011. június 11. 10:49:48Makró
Kiderült, hogy vesszük meg a Mol-részvényeket
Országgyűlés július 15-ig hagyhatja jóvá a Mol-részvények visszavásárlását. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szombaton az MTI-vel azt is közölte: Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter korábbi bejelentésének megfelelően a képviselők teljes egészében megismerhetik a visszavásárlásról szóló szerződést. A kormány döntése alapján a kijelölt vevő a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. lesz.
.
2011. május 25. 11:04:59Makró | Vállalatok
Magyarország felhasználhat IMF pénzt Mol-részesedés vásárlására
Nem köti semmi Magyarország kezét, hogy szabadon felhasználja az IMF-hitel fel nem használt részét az orosz Surgutneftegas Mol-részesedésének a visszavásárlására - közölte az IMF magyarországi képviseletének a vezetője szerdán.
.
2011. május 25. 09:20:59Vállalatok
Az oroszok úgy gondolják jól jártak a Mol üzlettel
A Surgutneftegaz nyereséggel távozik - ezzel a címmel közölt cikket a Vedomosztyi című orosz üzleti napilap szerdán az orosz konszern Mol-ban tartott részének megvásárlásáról, s a bevezetőben megállapítja: Magyarország az Oroszország feletti győzelmet ünnepli.
.
2011. május 24. 15:52:59Vállalatok
A Surgutneftegas nem kommentálta a Mol-tulajdonrész Magyarország általi visszaszerzését
A Surgutneftegas sajtóosztályán kedden nem kommentálták Orbán Viktor miniszterelnök bejelentését, amely szerint Magyarország visszaszerezte a leggazdagabbnak tartott orosz kőolaj- és földgáz-ipari társaság Molban korábban szerzett 21,2 százalékos tulajdonrészét.
.
2011. május 24. 13:34:59Befektetés
Bejelentve - visszavettük a Molt az oroszoktól
Bejelentve - visszavettük a Molt az oroszoktólOrbán Viktor 15 órakor sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a magyar állam visszavásárolta a Mol 21,1 százalékát az oroszoktól.
.
2011. április 7. 11:29:59Vállalatok
Kommerszant: a Surgutneftegazt nem engedik be a Molba
A Kommerszant című orosz lap "A Surgutneftegazt nem engedik be a Molba" címmel közölt cikket csütörtökön arról, hogy a Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma szerdán elsőfokú ítéletében elutasította az orosz konszern keresetét, amelyet a Mol ellen nyújtott be.
.
2011. április 6. 10:07:59Vállalatok
Ismét pert nyert első fokon a Mol a Surgutneftegas ellen
Ismét pert nyert első fokon a Mol Nyrt. a Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) ellen szerdán abban a perben, amelyet az orosz cég azért indított a Fővárosi Bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül a magyar olajipari cég tavaly áprilisban kelt igazgatósági határozatát, amelyben megtagadták az orosz cég bejegyzését a Mol részvénykönyvébe.
.
2011. március 18. 16:04:59Vállalatok
Fellegi: a Surgutnak és a Molnak kell megegyeznie
Jegyzőkönyv és közös nyilatkozat aláírásával véget ért az orosz-magyar kormányközi gazdasági együttműködési bizottság 6. ülése pénteken Moszkvában. Az ülésen szóba került többek között a Malév és a Mol régóta húzódó ügye a két kormány között.
.
2011. február 22. 11:25:59Vállalatok
Szecsin: a Surgutneftegas nem kíván megválni a Mol-pakettől
A Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) nem szándékozik megválni a magyar Molban szerzett részesedésétől, és az egyik legjobb beszerzésének tartja azt - mondta Igor Szecsin, az energetikai iparral foglalkozó orosz első miniszterelnök-helyettes.
.
2011. január 13. 15:15:05Vállalatok
Az OMV a Mol szlovák érdekeltségére pályázott
Az OMV osztrák olaj-és gázipari társaság a Mol Nyrt. tulajdonában lévő Slovnaft szlovák vegyipari vállalat megszerzésére pályázott egy részvénycsere ügylet keretében, amelyet a Surgutneftegaz (Szurgutnyeftyegaz) orosz energetikai céggel terveztek megkötni - mondta az OMV két vezető beosztású munkatársa a DowJones hírügynökségnek.
.
2010. december 22. 08:15:55Makró | Vállalatok
Fellegi Tamás szerint januárban megegyezhetnek a Malévról
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szerint januárban megegyezés születhet az oroszokkal a Malév sorsáról; a légitársaság iránt két komoly érdeklődő is van - a miniszterrel a szerdai Napi Gazdaság közöl interjút.
.
2010. december 10. 10:36:45Makró | Vállalatok
Orosz miniszterelnök-helyettes: a magyar fél igyekszik a legkorrektebben eljárni Mol-ügyben
Oroszország számít rá, hogy a magyar kormány intézkedéseket tesz a Szurgutnyeftyegaz Molban szerzett részesedése körüli helyzet rendezése érdekében - jelentette ki csütörtökön Moszkvában újságíróknak Igor Szecsin orosz miniszterelnök-helyettes.
.
2010. december 3. 11:24:03Vállalatok
Áprilisban folytatódik a Mol-Surgutneftegas per
A Fővárosi Bíróság pénteki határozata értelmében jövő áprilisban folytatódik az a per, amelyben az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz), a Mol Nyrt. egyik tulajdonosa, a magyar olajipari cég idén áprilisban kelt igazgatósági határozatának hatályon kívüli helyezését kéri.
.
2010. december 1. 04:04:59Vállalatok | Befektetés
A Mol részvények megszerzéséről is tárgyal Orbán Moszkvában
Az orosz és a magyar kormányfő kedden tárgyalt a Surgutneftegas(Szurgutnyeftyegaz) Mol-részesedésének a kérdéséről, és további megbeszélésekre kerül sor - közölte az orosz kormányfő sajtótitkára.
Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.