Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Legendás menedzserek

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2017. július 29. 09:16:17Vállalatok | Befektetés
Sikeres vállalkozók, akik elmúltak 35 évesek, amikor óriáscégeiket létrehozták
Sikeres vállalkozók, akik elmúltak 35 évesek, amikor óriáscégeiket létrehoztákBár az információs társadalomban és a digitális korszakban se szeri, se száma az olyan cégeknek, amelyeket tizen- és huszonévesek alapítottak - elég csak Zuckerbergre és a Facebookra, a Google vagy a Snapchat alapítóira gondolni - , de bőven van példa arra is, hogy óriási és sikeres cégeket jóval később hoz létre alapítójuk. Az alábbiakban 17 olyan alapító-tulajdonost mutatunk be a Business Insider nyomán, akik 35 éves koruk elmúltával hozták létre cégeiket.
.
2013. augusztus 6. 12:40:31Vállalatok
Jubilál az EY Az év üzletembere
Tizedik alakalommal rendezik meg az EY Az év üzletembere programot Magyarországon, idén szeptember végéig jelölhetőek sikeres magyar vállalkozók a díjra. Az ünnepélyes díjátadót az év végén rendezik meg Budapesten. A magyarországi program győztese pedig részt vesz a verseny nemzetközi döntőjén Monte-Carlóban.
.
2012. november 18. 13:40:59Vállalatok
Alumíniumöntöde vezérigazatója lett az év üzletembere
2012-ben "Az év üzletembere" fődíjat egy Zemplén megyei kis faluban született, mára tízmilliárd forintot meghaladó árbevételű cég kizárólagos tulajdonosa, a Fémalk Zrt. vezérigazgatója, Sándor József vehette át.
.
2012. június 20. 08:07:59Vállalatok
Bankár lett az év üzletembere
Dr. James Mwangi, a kenyai Equity Bank ügyvezető igazgatója nyerte el az Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year 2012 díjat. A Monte Carlóban megrendezett eseményen 59 ország versenyzői közül választották ki a nyertest, aki Közép- és Kelet-Afrika legnagyobb ügyfélbázisával rendelkező bankját alapította.
.
2010. június 29. 04:04:59Vállalatok
Meghalt a svájci órakirály
Elhunyt Nicolas Hayek, a világ legnagyobb óragyárának, a Swatch-csoportnak az alapítója és elnöke, Svájc egyik nemzetközileg is legismertebb és legelismertebb nagyvállalkozója, akit a nagymúltú svájci óraipar megmentőjeként tartanak számon.
.
2010. április 21. 09:31:44Vállalatok
Fiat: a legendás vezér unokája kerül a cég élére
Fiat: a legendás vezér unokája kerül a cég éléreElnököt vált a Fiat, a cég irányítását a legendás Gianni Agnelli unokája, John Elkann veszi át.
.
2010. január 19. 03:31:59Vállalatok
Meghalt a világhírű gyorsétterem alapítója
86 éves korában meghalt Glen W. Bell Jr. amerikai üzletember, aki életre hívta a mára több mint 5600 egységgel randelkező Taco Bell nevű mexikói ételeket kínáló gyorsétterem-láncot.
.
2009. október 15. 06:06:59Makró | Vállalatok
Elhunyt a legendás és dúsgazdag bankár
Szerdán elhunyt Bruce Wasserstein, az amerikai befektetési bankárok egyik legendás alakja. A 70-es években nevet szerző, a vállalati összeolvadások és felvásárlások területén kimagasló sikereket elért bankár vagyonát több milliárdra becsülték.
.
2009. október 5. 19:51:59Vállalatok
Meghalt az RTL atyja
Vasárnap elhunyt a Bertelsmann médiavállalat legnagyobb tulajdonosa, Reinhard Mohn. Nevéhez fűződik a társaság aranykora, nélküle a Bertelsmann nem válhatott volna a világ egyik legjelentősebb médiacégévé.
.
2009. július 9. 19:11:53Makró | Vállalatok
Milliárdosok, akik nem a saját hazájukban boldogultak
Milliárdosok, akik nem a saját hazájukban boldogultakA Forbes magazin összeállította azoknak az amerikai milliárdosoknak a listáját, akik nem az Egyesült Államokban születtek, mostanra viszont ott csináltak karriert. Számunkra a listán a legismertebb név Soros György, aki a második világháború után emigrált szüleivel, hogy aztán Amerikában világhírű befektetési guru legyen belőle.
.
2009. június 16. 07:56:58Vállalatok
Milliárdok a semmiből: Soros, Kerkorian, Rowling
Milliárdok a semmiből: Soros, Kerkorian, RowlingA tőke túlságosan fontos egy új üzlet beindításakor - általában erre hivatkoznak azok, akik úgy érzik, üzletembernek születtek, azonban mégsem tudnak soha befutni. Néhányaknak azonban sikerült kitörniük, a Forbes magazin most összeállította annak a tíz milliárdosnak a listáját, akik a semmiből indultak.
.
2009. június 2. 20:02:59Vállalatok
A menedzser, aki dollármilliárdokat keres megérzéseivel
A menedzser, aki dollármilliárdokat keres megérzéseivelFacebook, PayPal, Linkedln - csak néhány az elmúlt évtized legsikeresebb internetes vállalkozásai közül, melyeknek elindításában vagy üzemeltetésében befektetőként vagy cégvezetőként szerepet vállalt Reid Hoffman. A jelek szerint a 41 éves üzletember megérzi, mibe érdemes fektetni, mostanra az amerikai hadsereg is kikéri tanácsait.
.
2009. június 2. 09:59:40Vállalatok
Kínai lett az év üzletembere
Erős mezőnyben, heves viták után választották győztesnek az autóipart képviselő Cao Dewangot az Ernst & Young által szervezett Az év üzletembere (World Entrepreneur of the Year) megmérettetésen. Magyarországot Gerendai Károly képviselte, írja a Világgazdaság.
.
2008. július 9. 12:29:00Vállalatok
Kis ország vagyunk, a leggazdagabbak nem rejtőzködhetnek
Kis ország vagyunk, a leggazdagabbak nem rejtőzködhetnekKolosi Tamás, az 51. leggazdagabb magyar szerint "egy-másfél milliárdos vagyona több ezer embernek van Magyarországon, két-három milliárdja azonban viszonylag kevésnek, annyi pénz pedig hosszú ideig nem marad észrevétlen." És ez így is van – állítja Szakonyi Péter, a Napi Gazdaság kiadásában megjelent 100 leggazdagabb magyar című kiadvány főszerkesztője. Az mfor.hu a felső tízezer világáról, szokásairól és a százas listához való viszonyáról kérdezte a főszerkesztőt.
.
2008. május 21. 12:19:09Vállalatok
Európai bevásárlóútra indult a világ leggazdagabb embere
Európai bevásárlókörútra indult a világ leggazdagabb emberének számító Warren Buffett. Az üzletember az irányítása alatt álló Berkshire Hathaway Inc. számára keres akvizíciós célpontokat.
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.