Dosszié

Címkék / Dosszié Címkék / Hibrid- és elektromosautók

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
2017. október 15. 20:10:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Szinte ingyen tankolhat majd, akinek benzines autója lesz?
Szinte ingyen tankolhat majd, akinek benzines autója lesz?A világ egyik legnagyobb olajipari vállalata, a Saudi Aramco nagyszabású részvénykibocsátásra készül. Van olyan elemző, aki szerint érdemes lesz sietniük, mert az elektromos autók térhódítása miatt az olajár padlót foghat.
.
2017. október 3. 16:10:59Vállalatok
Gondok vannak a Teslák gyártásával
Gondok vannak a Teslák gyártásávalMiközben a korábbi tervek arról szóltak, hogy októberben már el fogják kezdeni felfuttatni a Tesla Model 3 darabszámát, ez úgy tűnik akadályokba ütközött.
.
2017. szeptember 28. 15:51:17Vállalatok
Bernstein: ne vegyenek Tesla-részvényt, bukni fog
Bernstein: ne vegyenek Tesla-részvényt, bukni fogA Bernstein továbbra is rendkívül szkeptikus a Tesla profittermelő képességével kapcsolatban, így a jelenlegi szinten nem ajánlja a befektetőinek.
.
2017. szeptember 28. 12:53:26Vállalatok
Most ez a 15 legértékesebb autómárka, de mi lesz később?
Most ez a 15 legértékesebb autómárka, de mi lesz később?Az Interbrand minden évben összeállítja a 100 legértékesebb márkát rangsoroló listáját. Az autógyártókat külön is megnézte a Business Insider.
.
2017. szeptember 28. 10:01:16Vállalatok
Nagyot dobhatnak a japán autógyártók, a Toyota hibridről vált elektromosra
Nagyot dobhatnak a japán autógyártók, a Toyota hibridről vált elektromosraA CNBC értesülései szerint a Toyota, a Mazda és a Denso közösen fejlesztene elektromos autót.
.
2017. szeptember 26. 10:21:42Makró | Vállalatok
Tesla-töltőt telepítenek Nagykanizsán
Tesla-töltőt telepítenek NagykanizsánSzupergyors lesz, és a győri után az országban a második.
.
2017. szeptember 21. 18:41:14Vállalatok
Ilyen lett a komáromi BYD elektromos busza
Ilyen lett a komáromi BYD elektromos buszaTizenkét méter hosszú a szóló elektromos városi autóbusz, amely a komáromi BYD Electric Bus and Truck Hungary Kft. üzemében készült el.
.
2017. szeptember 19. 15:58:12Vállalatok
Meg is érkezett a Tesla Model 3 versenytársa?
Meg is érkezett a Tesla Model 3 versenytársa?A Mercedes-Benz mindent feltesz az elektromos autókra. Legalábbis a kompakt koncepcióautó Concept EQA ezt látszik bizonyítani.
.
2017. szeptember 19. 11:00:58Vállalatok
Kockázatos a magyar ipar szerkezete: az elektromos autók is veszélyesek
Kockázatos a magyar ipar szerkezete: az elektromos autók is veszélyesekAz elektromos autók elterjedése és az automatizálás akár már 5 éven belül is negatívan érintheti a magyar ipart. Elsősorban a nagy autógyártók beszállítói hálózatának csökkentése és az élő munkaerő mérséklése jelentheti a legnagyobb veszélyt – derül ki az Atradius globális piacelemzéséből.
.
2017. szeptember 11. 18:42:48Vállalatok
A Mercedes is elektromos autókban erősít
A Daimler, a világ vezető luxusautó-gyártója azt tervezi, hogy öt éven belül a Mercedes-Benz márka minden modelljéből tud majd elektromos vagy hibrid meghajtású változatot kínálni vevőinek.
.
2017. augusztus 29. 14:30:20Vállalatok
Van legalább egy nagy bökkenő az elektromos autókkal
Van legalább egy nagy bökkenő az elektromos autókkalPersze, igazából több is van, hiszen az áruktól kezdve az egy töltéssel megtehető távolságon át még sok fontos részletre kell megoldást találni, hogy valódi tömeges alternatíva legyen az elektromos autó. A DLA Piper Advocatus blogján most egy harmadik fontos kérdést vettek górcső alá: az elektromos autók töltésének kérdését, hiszen még az sem dőlt el, hogy mi lesz az a módszer, ami alapján az autósok fizetnek a feltöltésért.
.
2017. augusztus 17. 12:18:32Vállalatok
Utáljuk a parkolást, a dugóban araszolást - jöhetnek az önvezető autók
Utáljuk a parkolást, a dugóban araszolást - jöhetnek az önvezető autókA sofőrök túlnyomó része szeretné, ha az önvezető autója terhet venne le a válláról, és átadhatná „neki” a vezetés stresszesebb feladatait. A megkérdezettek legszívesebben parkolás és a nagyobb forgalmi dugókban történő, idegőrlő araszolás közben adnák át az autóiknak az irányítást – derül ki a Bosch csaknem 6 ezer, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező autóvezetőt megkérdező kutatásának eredményeiből, amelyet a vállalat hat országban, Brazíliában, Kínában, Németországban, Franciaországban, Japánban és az Egyesült Államokban bonyolított le. A felmérésben országonként ezer, 16 éves vagy annál idősebb ember vett részt.
.
2017. augusztus 16. 16:57:18Vállalatok
Önvezető autóban látják a jövőjüket a magyar mérnökök
Önvezető autóban látják a jövőjüket a magyar mérnökökRendkívül ambíciózusak és szakmailag elkötelezettek a magyar mérnökök, többségük ugyanis az alapján választ munkahelyet, hogy hol tudják számára a nagyobb szakmai kihívásokat, és az izgalmasabb feladatokat ajánlani. Külföldre is sokan mennének, de csak határozott időre, a legnépszerűbb célország pedig Németország. Ami a munkaerőpiacot illeti, a szakmában tapasztalható innovációs folyamatoknak köszönhetően egyre erősebb pozícióban vannak a villamos- és IT-mérnökök, akikért a legjobb cégek versenyeznek. A felsőoktatásban azonban még van hová fejlődni, a képzés ugyanis nem elég gyakorlatorientált, amit az oktatók felkészültsége és tudása ellensúlyoz. A Jobsgarden HR-toborzó és tanácsadó cég legújabb kutatásának középpontjában a hazai mérnökök munkaerő-piaci igényei és kilátásai állnak.
.
2017. augusztus 7. 17:22:19Vállalatok
Nem megy a Tesla a Frankfurti Autószalonra
Nem megy a Tesla a Frankfurti AutószalonraA Tesla nem képviselteti magát az idei Frankfurti Autószalonon - erősítette meg hétfőn az elektromos autókat gyártó amerikai vállalat a médiában korábban felreppent értesüléseket.
.
2017. július 29. 10:23:51Vállalatok
Történelmet írt a Tesla: Megérkezett az első elektromos "népautó", a Model 3
Történelmet írt a Tesla: Megérkezett az első elektromos "népautó", a Model 3A Tesla történelmet írt tegnap: leszállították az első tömeges értékesítésre szánt autójukat, a Model 3 első 30 vevője megkapta az egy töltéssel 220 mérföldet (vagyis 354 kilométert) megtenni képes, teljes mértékben elektromos autót.
Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.