Dosszié

Címkék / Döglött akták / Interim menedzsment

2011. január 13. 17:16:39Vállalatok
Lendületet vett az interim piac
Magyarországon tavaly év végén lendületet vett az interim piac, vagyis egyre több cég alkalmaz konkrét projektekben vagy egy állandó munkatárs pótlására hosszabb-rövidebb időre úgynevezett interim menedzsereket - derül ki az Interim Management Resourcing Kft. és a Budapest Business Journal közös kutatásából, amelyet csaknem 250 interim menedzser és több mint 150 megbízó cég megkérdezésével készítettek.
.
2010. július 6. 09:24:59Vállalatok
Új területek nyílnak a beugró menedzserek előtt
Új területek nyílnak a beugró menedzserek előttÉledezik a gazdaság, újra növekednek a kockázati jellegű befektetések és bővül a kereslet a magasan képzett interim menedzserek piacán. Az elsősorban átmeneti helyettesítésekre, változás és krízismenedzsmentre valamint projektek vezetésére igénybevett interim szolgáltatások most "magasabb osztályba léphetnek".
.
2010. január 18. 09:01:27Vállalatok
Új-régi szereplő az interim menedzsment szolgáltatások piacán
Az interim menedzsment szolgáltatások piacát jól ismerő szereplők fogtak össze, és hoztak létre új Magyarország határain túlmutató szervezetet.
.
2009. november 26. 18:31:59Vállalatok
Egy munka, amely soha nem lesz unalmas
Egy munka, amely soha nem lesz unalmasEgy interim menedzser soha nem fog arra panaszkodni, hogy unalmas a munkája, hiszen folyamatosan új és új iparágakat ismerhet meg. Ugyanakkor éppen ez jelenti a nehézségét is, mert az interim karriert választók állandó megújulásra kell, hogy képesek legyenek. Interjú Koncz Péter interim menedzserrel.
.
2009. november 12. 19:31:59Vállalatok
Interim menedzserek: magányos harcosok vagy integráló vezetők?
Interim menedzserek: magányos harcosok vagy integráló vezetők?Az interim menedzsment-piac Európában is és természetesen hazánkban is számos előítélettel küzd. Clutterbuck és Dearlove különböző aspektusokat említenek The Interim Manager – A New Career Model for the Experienced Manager (Az interim menedzser – Egy új karrier-modell tapasztalt menedzsereknek) című könyvükben.
.
2009. október 27. 20:36:57Vállalatok
Interim menedzsment: hol tart ma hazánkban ez a megoldás?
Interim menedzsment: hol tart ma hazánkban ez a megoldás?Az interim menedzserek alkalmazása során a vállalatok meghatározott időre, és - feladatra új menedzsment megoldást vehetnek igénybe. Az évtized elején még nemzetközi szinten is újdonságnak számító megoldás mára Magyarországon is elfogadottá vált, mondta el Dr. Tóth Tamással, a TTInterimManagement ügyvezetője, az interim menedzsment szolgáltatás és kultúra hazai úttörője.
hirdetés
hirdetés
.