Dosszié

Címkék / Döglött akták / Tőke

2012. május 15. 13:52:59Makró | Befektetés
BAMOSZ: maradtak tisztázandó kérdések az alapkezelőkről szóló törvényben
A befektetési alapokat és alapkezelőket szabályozó uniós direktíva hazai átvétele jelentette a legnagyobb szakmai munkát 2011-ben a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) számára, az idén január 1-én életbe lépett törvény gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban azonban még maradtak tisztázandó kérdések és feladatok.
.
2009. december 31. 10:11:32Befektetés
Friss tőkére lesz szüksége az econetnek
A Sziget Kft. vételárának kifizetésére friss tőkére lesz szüksége 2010-ben az econetnek, de az is elképzelhető, hogy a nemrégiben beindított új rádió, a NeoFM felfuttatásához kell tőkét emelni - írja a Napi Gazdaság a csütörtöki számában.
.
2009. május 20. 13:29:34Befektetés
Bank of America: megkezdődik a tőkebevonás
13,5 milliárd dollár értékben bocsát ki új részvényeket a Bank of America, miután az amerikai hatóságok a stressz tesztek elvégzése után 33,9 milliárdos tőkebevonásra kényszerítették - írja a Bloomberg. Az új kibocsátásból és az elsőbbségi részvények átalakításából csak az összeg felét tudja előteremteni a cég.
.
2009. április 18. 13:43:18Befektetés
A mikropártok nem állnak szóba a szakszervezetekkel?
Tisztes munka, tisztes bérek kellenek - mondta. Nem látszatintézkedések, számolni kell a hatásokkal is. A TŐKEJÖVEDELMEK DIFFERENCIÁLT MEGADÓZTATÁSA UGYAN BONYOLULT, DE JÁRHATÓ ÚT, ERRE UTAL, HOGY A TŐZSDEI ÉS TŐZSDÉN KÍVÜLI ÉRTÉKPAPIRFORGALOM JELENLEG IS ELTÉRŐEN ADÓZIK NÁLUNK.
.
2009. április 7. 14:54:11Befektetés
Több mint 200 millió eurós tőkét kaphat az OTP
Az OTP jelenleg is tárgyalásban áll az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) arról, hogy a nemzetközi szervezet tulajdonosként szállna be a magyar bankba. Az OTP a korábban megszellőztetett 200 millió eurónál nagyobb tőkét is kaphat az EBRD-től - nyilatkozta a Reutersnek Dimitrij Zinkov, a magyar cég ukrán leányvállalatának vezérigazgatója.
.
2008. december 13. 10:01:49Befektetés
PROHÁSZKA KIVONULNA ?- kérdés 386 politikushoz
Marx érsek szerint pont a magántulajdon adja meg a szabadságot: akinek semmije sincs, az mindennek ki van szolgáltatva. A HUBBLE űrtávcső csodálatos képei a világmindenségről NEM JÖHETTEK VOLNA LÉTRE a civilizációnk, a technika fejlődése nélkül, az ORVOSTUDOMÁNY a testi egészségünk tekintetében csodákra képes... MIT VÁRUNK EL A TŐZSDÉTŐL - a tőzsdei cégektől, befektetéseinktől!?
hirdetés
hirdetés
.